- Reaksiyon puanı
- 0
öncelikler merhabalar.aranıza yeni katıldım.bi süre takip ettim tabi üye olmadan
benim bir derdim var aslında bir çok varda bu brz daha farklı :S.erkek arkdaşm askerde gelmesine çok az kaldı gelir gelmez ailesiyle tanıştırmak istiyor fakat bn çok korkuyorum ya hç istemiyorum.acayip cekiniyorum utanıyorum biliyrm çok kasılıcam yanlarında sıkılıcam kızarıcam bozarıcam sırf bu yzden 4 snedir birlikyz okadar çağırmasına rağmen ailesinin görüşemedim.kendimi çok kötü hissediyrm baskı altındaa gibiyim.inanın gelmesini bile sırf bu yzden 4 gözle bekleyemiyorum..çoook utanıyorummm yaa napıcm bn 
acayip çekingen bi insanım.dans etmeyi sevmeme rağmen sırf utandığım için edemiyrm düğünlerde fln kasılıyrm off.sinirliyim agrasifim asosyalim panik atağım.stresliyim herşeyi strs yapıyrm stres yapınca midem kasılıyor bi anda şişiyor ve midem bulanıyor kusuyrm fln .ooff ne ararsan var yani
gencecik yaşımda eve tıkalı kaldım hç arkadşımda yok okul bitince hçbirly bağlantım kalmadı...durumum çok mu vahim arkşlr ya :'(
acayip çekingen bi insanım.dans etmeyi sevmeme rağmen sırf utandığım için edemiyrm düğünlerde fln kasılıyrm off.sinirliyim agrasifim asosyalim panik atağım.stresliyim herşeyi strs yapıyrm stres yapınca midem kasılıyor bi anda şişiyor ve midem bulanıyor kusuyrm fln .ooff ne ararsan var yani