ÖNÜMÜZDEKİ 40 GÜNE DİKKAT

kesinlikle sana katılıyorumm..bu ay beni ve eşimi çok boğdu..eşim işle ilgili sıkıntılar yaşadı..bende eşimle bu ara sık sık tartışıyorum..uranüs bizim evin üstünden geçiyor heraldedusun2

tamamen katılıyorum bu ayda tv bozuldu .ama güzel tarafı yenisi geldi .cihazlara dikkat denmiş, özellikle oglak bucundakiler için galiba tuttu:)

Ben balık burcuyum eşimde yengeç.. çok şükür bizde bir sorun yok şimdilik. zaten balık akrep ve yengeçlere dokunmayacakmış..

Ama dün Marmarada 4,4 lük bir deprem oldu.. Kötü bi durum. Belkide bundan dolayıdır.. 40 günmüş, 29 ekimde sona erecek, daha başka afet yada kötülükler olmadan bitse bare..
Olumlu düşünmek her zaman en iyisi tabiki ..

nasıl yaniii???? neler oluyor anlamadımm..:(((

başka sayfa yok sanıyordum görmemişim..:))) bnm gezegenim venüs amma velakinn sevdiğimin uranüss :) buaralar ondan uzaklaşsam ii olucak gbii..:))))

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri