olumlama kutumuz:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan genco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayatimdaki, Etrafimdaki kisaca Evrendeki tüm pozitiv gücleri benimsiyorum ve tüm positiv gücleri kendime cekiyorum ve tüm positv gücleri kabul ediyorum

kendimi evreni herkesi seviyorum

içimdeki sevgi ışığıyla bakıyorum tüm evrene.. ve evren bir ayna gibi çoğaltarak yolluyor sevgi ışığımı...teşekkür ederim...

"Her günümü neşe, mutluluk ve kahkaha ile doldururum;) Her bir saniyeyi bir gün gibi her bir günü bir hafta kadar verimli yaşarım."

Bir güzellik yap kendine.. Sadece sahip olduklarını düşün, mutlu ol onlarla. Sahip olmadıkların üzülsün seninle olamadıklarına..

Ben kendimi her halimle olduğum gibi seviyor kabul ediyor ve onaylıyorum.

sanırım buna çok ihtiyacım var.

Bugün benim için bolluk,berekeet,fırsat ve sürprizlerle dolu mükemmel bi gün.

benim sabah olumlamam =)

Işığı önüne al ve yürü, gölgen arkandan ister gelsin, ister gelmesin!
:))

Ben istediğim aşkın hayatıma girmesine izin veriyorum cilgin897

İşime kolayca odaklanıyorum ve verimli çalışıyorum. Kendimi her zaman ve her yerde özgürce ifade ediyorum :)

Ben basariliyim ve aklima koydugum herseyi kolayca ve zahmetsizce yapiyorum...

Herzaman yaptığım şeyi, daha iyi yapmak için, daha çok öğrenmek ve hizmet etmek için, yeni yollar çareler ve buluşlar yaparım...
Keyifle ve neşeyle çalışırım... Çalışmak benim en büyük eğlencemdir.

İstediğim her şeyi başarabileceğimi biliyorum ve olumsuz herhangi bir şeyin beni engellemesine veya yolumda durmasına izin vermeyi reddediyorum! :)

Evrende bereketli bir zenginlik ve mutluluk özgürce süzülüyor, istediğim her şeyi almaya hak ediyorum.

Kendim olmaktan mutluyum.Ruhumu tüm negatif enerjilerden arındırmış olmanın huzuru ile yepyeni başlangıçlara yürüyorum.Burada ve şimdiyi kabul ediyorum:)))

Kendimle baris icindeyim, hayatimi seviyorum , ben mukemmelim ve aklima koydugum herseyi gerceklestiriyorumm....sevincli

Gecmisimi sevgiyle arkamda birakiyorum, beni uzen herkesi affediyor ve ozgurlesiyorum

Geçmişten gelen negatif enerjileri benim dışımda bırakıyorum ve hayatımı pozitif enerji ile dolduruyorum:))Kendimi seviyor ve onaylıyorum

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri