olumlama kutumuz:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan genco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben mutluyum ve mutluluğu hak ediyorum.
Ben güçlüyüm ve gücümü kullanmayı seçiyorum.
Ben değerliyim ve değerli olduğumu kabulediyorum.
Ben pozitifim ve herşeyin olumlu tarafını görüyorum.
Ben sağlıklıyım ve sağlığımı koruyorum.
Ben huzurluyum ve huzurlu yaşıyorum.

Tüm anneler ve annecigim icin saglik diliyorum, istiyorum ve kabul ediyorum..

Kendimi bir onceki gunden daha cok seviyor ve onayliyorum...

hayallerimi gerçekleştirme bakımından bir numarayım...:)

güçlüyüz, bağlıyız birbirimize ve biz bunu da atlatacağız, önümüzde daha çok güzel günler var...

"Ben kendime güveniyor ve yaşamın bana öğrettikleri ile güçlenerek büyüyorum. Biliyorum ki yaşamın her safhası ayrı bir öğreti ve güzellikte. Yaşamı seviyor, sahip olduklarıma değer veriyorum. Ruhumu saran sevginin gücü, yaşamımın her alanında kendini gösteriyor ve ben başarıya doğru yol almaya devam ediyorum."

Astrolog Şenay Yangel

HAYATI seviyorum, HAYAT da beni seviyor:)

Kendimi seviyorum hayatı seviyorum fakat şu dengesiz bozuk duygu durumları sevmiyorum yeter be valla billa bıktım kendi kendimin düşmanıyım resmen .

Öyle mutluyum ki mutluluğum etrafımdaki herkese sıçrıyor ve herkesi mutlu ediyor.Öyle sağlıklıyım ki etrafımdaki herkese sağlık kıvılcımları sıçratıyorum. Öyle şanslıyım ki herşeyde bolluk ve bereket içindeyim ve herkese bolluk ve bereket sağlıyorum

Bugün şanslı olmayı ve şansımı farketmeyi seçiyorum.

ben bugün öğrendiklerimle çook mutlu oldummm biliyorumm kii mutluluk benim yanımda yol alıyorr :D

Tüm iyi şeyler bana doğru geliyor.Hayatta olduğum için minnettarım.

Arkadaşlar aşağıdaki olumlama olmus mu acaba? İş arayışım bulunmakta onunla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdi yeteneklerime en uygun Başarılı olacağım ve parasal kazancımdan memnun olacağım bir işe girmeyi seçiyorum. Bunu ve daha iyisini kabul ediyorum.
Lütfen bunu ve daha iyisini benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla.
Teşekkür ederimteşekkür ederimteşekkür ederim

"Ruhumda barındırdığım duygusallığımı asiliğimi çocuksu yanlarımı harmanlıyor her doğan günle daha bilge daha olgun ve daha masum olabilmeyi başarıyorum. Beni ben yapan özelliklerimi seviyor bana sunulan tüm güzellikler için tüm kalbimle şükrediyorum."

Şenay Yangel

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri