olumlama kutumuz:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan genco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kendimi olduğum gibi seviyor , onaylıyor ve derinden kabul ediyıorum..

hayatın güzelliklerinin farkındayım..
benim seçimim ise bu farkındalıkla mutlu olmayı seçmek
ve ben mutlu,huzurlu olmayı seçiyorum

Ben kendimi derinden affediyor, onaylıyor ve seviyorum
Hayatımda hedeflediğim her ne varsa özbenliğimden geliyor ve yaşam amacımı teşgil ediyor ben onları en uygun zamanda en güzel şekilde yaşamayı seçiyorum.
Geçmişimi geride bırakıyor ve özgürleşiyorum.
Ben, meleklerimden aldığım ışık ile yoluma devam ediyor, kendi şansımı kendim yaratıyorum
Tüm ihtiyaçlarım anında gideriliyor
Ben sevmeyi, sevilmeyi ve sevgi enerjisini hayatıma çekmeyi seçiyorum

her gün ve her gece kazandıklarıımla refahım artıyor.ttli3

her boyutta sağlığı seçiyorum..

düşlerimin ötesinde mutluluğun,sağlığın, zenginliğin hayatıma akmasına izin veriyorum.ttli3

Hayatimda simdi, su an ruh esim icin alan yaratiyorum...sevincli

bugün onu affedip unutmayı tercih ediyorum...

çök sükür allahıma bize sonsuz nimetler verdigi için arkadaşlar herkeze slm sizinle bu sitede olmaktan sizi tanımaktan çok mutluyum iyiki varsiniz bende kuaförum kendi işim yeni bir salon işlerim durgun bu hayatda tek başima mucadele verıyorum 2 senelik bir ilişkım vardı yenı bıtdı şükürler olsun ondan kurtuldum menfaatcı çıkarcı ınsanlarla bır daha allah karşimiza çıkarmasn bu ilişkım bıtdkten sonra şunu anladım kendme güvenm geldı ve hayatım daha güzel olmaya başladı tek sikıntım allahin iznıyle işlerimin açılması iş hayatım özelım bundan sonra daha iyi ):):):

Kendimi tamamen ve derinden kabul ediyor ve onaylıyorum :)

azraist_24 biz bir burda, bir evlenmek istiyorum konusunda dolaşıp dururken bu sene aşkı bulacağız inşallah girlhaha

Kendimi tamamen ve derinden kabul ediyor ve onaylıyorum :)

azraist_24 biz bir burda, bir evlenmek istiyorum konusunda dolaşıp dururken bu sene aşkı bulacağız inşallah girlhaha

Eeeee bu kadar cagridan sonra tas olsa canlanir di mi?:))))

Evet canim saka maka ben de buna inaniyorum...Bu sene insallah ruh esimi hayatima cekip mutlu bir yuva kuruyor olurum...:zpzp:
Sonra birbirimize darisi basina deris artik canimcim:)girlhaha

Eeeee bu kadar cagridan sonra tas olsa canlanir di mi?:))))

Evet canim saka maka ben de buna inaniyorum...Bu sene insallah ruh esimi hayatima cekip mutlu bir yuva kuruyor olurum...:zpzp:
Sonra birbirimize darisi basina deris artik canimcim:)girlhaha

girlhaha Bence de yani.Aman çatlamadan gelsinler bi zahmet :) Allah gönlümüze göre hayırlısıyla versin canım inşallah.Sen olumlamalara başlamışsın bakıyorum:)Hadi bakalım kısa zamanda güzel haberler paylaşalım:)8977

ömrüm boyunca mutluluğu seçtim...ttli3ttli3

barisi, sevgiyi, huzuru, mutlulugu, basariyi, zenginligi, özgürlügü ve evrendeki tüm positiv enerjileri seciyor, istiyor ve kabul ediyorum

huzuru istiyorum ve kendime cekiyorum..
sevgiyi istiyorum ve kendime cekiyorum..
barisi istiyorum ve kendime cekiyorum..
basariyi istiyorum ve kendime cekiyorum..
mutlulugu istiyorum ve kendime cekiyorum..
zenginligi istiyorum ve kendime cekiyorum..
rahati istiyorum ve kendime cekiyorum..

mucizelerle dolu bir hayatı çekiyorum...

* Kendimi seviyor ve onayliyorum.

* Kendimi tamamen ve derinden oldugum gibi simdi , su an kabul ediyorum

* ben gucluyum.

Mucizeleri ve sürprizleri hayatıma bir mıknatıs gibi çekiyorum:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri