olumlama kutumuz:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan genco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

genco

New member
7
HD RANK
Reaksiyon puanı
3
merhaba arkadaşlarsevincli

Kara bulutların üzerinizde turladıgı anlarda ya da derdinden ortalıgı kasıp kavuran yakınınızı, sinir ve stresinden elektrik kaçıran dostlarınızı teselli eden olumlama cümlelerinizi 3-5 demeden bizlerle paylaşır mısınız.:)

sizleri seviyorumy789

sevgiyle kalın canlarım.actionsmile

gencocum
hayırlı olsun güzel paylaşımlarımız olsun olumlama kutumuzda...
her sabah aynaya bakarak gözlerimizin içerisine
gülen yüzümüzle bunları tekrarlamak çok güzel...
tavsiye ediyorum herkes yapsın lütfen
daha da ilaveler yapabilirsiniz....

ben iradeyim
ben gücüm
ben sevgiyim
ben huzurum
ben mutluluğum
ben bağışlamayım
ben saflığım
ben bilgeliğim
ben yaşama sevinciyim
ben herşeyin güzelliğiyim
herşey bana bağlı
herşey benim ellerimde....

mutluyum
huzurluyum
cok sevenim var
zengenim
başarılıyım
saglıklıyım
inançlıyım
rabbim beni sevıyor ve koruyor

günden güne değişip dönüşüyorum

ben bu bedenimle,bu ruhumla,bu dünyada mutlulukla, saglıkla, zenginlik bolluk ve neşe içinde cenneti yaşarım ve evren bunun böyle olması için gereken her şeyi yapar...sevgiyle söylemeniz dilegiyle...

hayatın tümü bana neşe ve ihtişamla akıyor ve evren bunun böyle olması için gereken her şeyi yapıyor....
bu sözleri bi radyo programında dinlemiştim ve her gün söylüyorum hayat gerçekten akıyor her şey istediğim gibi hepinizi çok seviyorummmmm

Kendimi ve hayatımı takdir edebilmeyi gün geçtikçe daha fazla öğreniyorum.
İçinde bulunduğum zamandan zevk alıyorum geleceğe güveniyorum. Hayatımı bir macera olarak görüyorum.
Şakacılığı gittikçe daha fazla benimsiyorum. Gülümsüyorum, eğleniyorum ve risk alıyorum sevincli

Ben pozitif düşünmeyi seçiyorum.
Ben pozitif düşünüyorum ve pozitif konuşuyorum.
Ben pozitif düşünüyorum, pozitif konuşuyorum ve pozitif yaşıyorum.

Bol ve bereketli para kazanıyorum
Maddi ve manevi zenginliklerim her geçen an artıyor. Ve ben bu zenginliklerimin tadını çıkarıyorum.

ben benim

kendim için seçtiklerim benim için en doğru olandır..kendim için en doğrusunu isterim.sevgi alırım ve sevgi veririm...

Ailemle mutlu ve bol vakit geçirebileceğim, ihtiyaçlarımı rahatlıkla karşılayabileceğim ve birikim yapabileceğimbir hayatım olmasına niyet ettim bunu ve daha fazlasını kabul ediyorum.
Bu pek olumlama gibi olmadı ama ama yazmış bulundum silmem

arkadaşlar sevgi alırım sevgi veririm diye bir olumlama geldi aklıma ve bugün sonuçlarını aldım

şimdi hayatımdaki neşeyi, hareketi arttıracak olumlamalar arıyorum..

arkadaşlar sevgi alırım sevgi veririm diye bir olumlama geldi aklıma ve bugün sonuçlarını aldım

şimdi hayatımdaki neşeyi, hareketi arttıracak olumlamalar arıyorum..

Süper bencede çok güzel bir olumlama ve çok etkili olabilir bende deniyeceğim sizde devam edin çünkü anlamı ve vurgusu çok açık hmmm956ksuperxy

içimdeki sevgi ve güç kaynağını kabul ediyorum ve kullanıyorum,
içimdeki sevgi ve güç kaynağına uyumlanıyorum.

Beni zayıflatan düşünceleri artık kapatıyorum...

düşüncelerimi ve duygularımı oldukları gibi ifade ediyorum böylece yaşamımı güvenle sürdürürüm güçlü bir olumlamadır..

karşıma çıkan insanların hepsi benim yararıma ve hayatımı güzel geçirmem için varlar..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri