Olumlama.com açıldı

emeğinize sağlık...
çok güzel ve faydalı olmuş
teşekkürler......

site gerçekten güzel olmuş. Peki bu olumlamalar kime ait. Yani yazarı kim?

bence harika olmuş yüreğinize emeğinize sağlıkt678

O0ÇALIŞMALARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.EMEĞİNİZE SAĞLIK

Gerçekten çok beğedim emeğinize sağlık.Umarım bir an öce bahsettiğiniz olumlama mp3 leride eklenir siteye.Birde olumlamaların nasıl,nezaman nekadar sıklıkta okunmasını anlatacak açıklayıcı bir yazıda eklenirse çok güzel olacak.sanırım gene çok şey istedim utananadam terli345

ben henüz ulaşamadım bloga .yardım lütfenn!!

elinize sağlık ..çok başarılı ve faydalı bir link olmuş..

hayrlı olsun...

tebrik ederim gayet faydalı bir site olmuş

olumlamaları nasıl kullanıyorsunuz?Kullananlar nasıl bir yöntem izliyor? Nasıl daha yararlı olur? Emeği geçen herkese çok tesekkür ederim.

Ordaki olumlamaları hiç sevmedim.

Hm ben sevdim güzel olumlamalar var. Teşekkürler

herkese slm ben yeni üyelerdenim.tüm sitedeki konuları okumak istiyorum.çok güzel ve faydalı bi site .olumlamaları okurkrn aklıma bi sorutakıldı acaba bizler başkası adınada olumlama yapabilirmiyiz.yani örnek vermek gerekirse annem hasta onun adına şöyle bi olumlama yapabilirmiyim.
annemin sağlığı her geçen gün daha iyiye gidiyor.hastalığının son aşamasında veya annem artık iyileşti.artık çok sağlıklı biri gibi olumlamalar yaparsam anneme bi etkisi olurmu yoksa olumlamaları kişiler kendimi yapmalı

herkese slm ben yeni üyelerdenim.tüm sitedeki konuları okumak istiyorum.çok güzel ve faydalı bi site .olumlamaları okurkrn aklıma bi sorutakıldı acaba bizler başkası adınada olumlama yapabilirmiyiz.yani örnek vermek gerekirse annem hasta onun adına şöyle bi olumlama yapabilirmiyim.
annemin sağlığı her geçen gün daha iyiye gidiyor.hastalığının son aşamasında veya annem artık iyileşti.artık çok sağlıklı biri gibi olumlamalar yaparsam anneme bi etkisi olurmu yoksa olumlamaları kişiler kendimi yapmalı

Elbette bu tür pozitif enerji çalışmaları yapabilirsiniz. Ancak hastalığının son aşamasında gibi bir ifade pek olumlu bir ifade değil. Çünkü hastalığın son aşaması ifadesinden genellikle yapılabilecek bir şey kalmadığı gibi bir anlam ortaya çıkar. Dolayısıyla bu tür olumlamalar yaparken kullandığınız cümlelere çok özen göstermeniz gerekir. İyileştiğini daha farklı cümlelerle ifade edin.

Anneniz rahatsız sanırım birazcık. Kendisine acil şifalar diliyorum. ttli3

Sevgilerimle. actionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri