Olumlama.com açıldı

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Yeni blog sitemiz www.olumlama.com açıldı.Bu blog sitede sadece olumalamalara yer verilecektir.Siteye yorum olarak olumlamalar ekleyebilir yada siteye eklenmek üzere olumlama önerilerinde bulunabilirsiniz.

Çok güzel olmuş ,hepsi birbirinden güzel emeğinize sağlık.

emeğinize sağlık actionsmile

çok güzell olmuş emeğnize sağlık

Deger duygusu yeterlılık duygusu ve layık olmayla ılgılı olumlama yokmu acabaa

Hayırlı Olsun..super

buket31.jpg

Herkes sevdiği olumlamayaı alsın...sevincli

çok çok iyi olmuş bu....sevincli
Teşekkürler emeği geçenlere...

Olumlama

Olumlama sitemiz http://www.hayatimdegisti.com telkinli mp3′leri sitesi desteği ile oluşturulmuştur.İnsan zihninden ortalama her gü 60.000 düşünce geçmektedir.Bu düşüncelerin yerine eğer olumlamalar yaparsak yaşamımızda bir çok şeyi değiştirebiliriz.Bu olumlamaları kendimiz yapmak yerine eğercd yada mp3 şeklinde dinlersek ayrıca daha çok olumlamaların faydalarını görebiliriz.
Bu sitede ücretsiz olarak hazırlanmış olumlama çalışmalarını mp3 halinde indirebileceksiniz.
dunk56 olumlama mp3leri mi var?dusun2 utanarak soruyorum nerede?rt67 ben niye hiç raslamadım ki ya:S

Atakan Bey teşekkürler25889,tebrik ediyorum,bu aralar yeni olumlamalara ihtiyacım vardı,çünkü zihnim otomatiğe bağlanmış gibi sevincli,sürekli olumlu smileydance,herkese pozitif olumlamalarsmil56

Çok güzel olmuş ellerinize ve emeğinize sağlık.

Ne iyi etmişsiniz,
Emeğinize sağlık.Bu arada kartların adını unuttum,bu siteden indirmiştim.Bugün canım sıkkındı,onlardan birini tekrarladım(en olmasını istediğimi) ve günüm harika geçiyor.Olumlamaların gücü müthiş,özellikle desteğe ihtiyaç olduğunda.
Bu siteye,hazırlayanlara ,katılımda bulunan herkese çok teşekkür ederim.
İyi ki varsınız:)sapkal89

EMEĞİNİZ VE PAYLAŞIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.. COK GÜZEL..alk78 KISA VE NET... aklıma takılan bir şey oldu.... telkinlerde cümleler içinde BEN kelimesi geçiyor onun sebebini anladımda arada ki SEN kelimesinin bu olumlama içindeki varoluş nedeni ve yaptırımı nedir... merak ettimdusun2 ....özelliklemi bu şekilde olumlama yapılıyor.... cehaletimi mazur görün.... açıklarsanız sevinirim..

ben niye ulaşamadım bu bloga:((

herkese hayırlı uğurlu olsun
ellerinize , emeğinize yüreğinize sağlık....

Tsk'ler elinize, emeginize saglik.
Hic bikmadan girdigim bir site bu site. Hergun biraz daha yenilikler ekleniyor. Olumlamalar kesinlikle ihtiyacimiz olan birseydi. Bu guzel dusnce sahibine de binlerce kez tsk'ler.

Yurdahal' cım müsade ne demek, elbette duyuru yapabilirsin. Çok seviniriz ark5

Uzun zamandır işlerimden dolayı yeni olumlamalar ekleyemedim ama en kısa zamanda tekrar ilgilenmeye devam edicem.

Sizlerde elinizdeki olumlamalarla eklemeler yapabilir, bloğumuzu zenginleştirebilirebilirsiniz.

Sevgiler.

Yurdahal' cım müsade ne demek, elbette duyuru yapabilirsin. Çok seviniriz ark5

Uzun zamandır işlerimden dolayı yeni olumlamalar ekleyemedim ama en kısa zamanda tekrar ilgilenmeye devam edicem.

Sizlerde elinizdeki olumlamalarla eklemeler yapabilir, bloğumuzu zenginleştirebilirebilirsiniz.

Sevgiler.

sevgılı redflowers merak ettıgım bıseyı sormak ıstıyorum sıze..alıskanlıkları kazanmak ve kaybetmek ıcın 21 gun kuralından sıkca bahsedıyoruz..bu olumlamalar ıcınde gecerlımı? yoksa ıcımızde geldıgı zamanlarda ozellıkle kotu hıssettıgımız anlarda gunde bı ıkı defa okusak,inansak aynı etkıyı gosterırmı?sımdıden tesekkurler

Evet Ayses 21 gün kuralı her şey için geçerli bir kural. Olumlamalar için de geçerli. Enerjiniz düşük olduğu zaman olumlama yaparak enerjinizi yükseltebileceğiniz gibi, sabah gözünüzü açar açmaz yazmanız, okumanız ve gece yatarken yazmanız veya okumanız yaptığınız çalışmalara + etki kazandırır.

Sabah uyandığımız ilk an, beynimiz hala alfa dalgasında titreşiyor olur. Alfa dalgası bilinçaltımızın açık olduğu, söylenen her şeyi kabul etmeye hazır olduğu dalga boyudur. Gece yatmaya hazırlanırken, gözlerimizi kapar kapamaz da alfa dalgasına gireriz. Bu dalga boyundayken yaptığımız olumlamalar, niyetlerimiz direk olarak bilinçaltına girer.

Tabi yazmanın önemini her zaman vurguluyoruz. Bunun için gece yatarken aklınızdan okurken, sabah kalktığınız an yazmanız çok büyük fayda sağlayacaktır. Gün içinde de okumanız, yazmanız, söylemeniz, evinizde devamlı geçtiğiniz yerlere yazıp asmanız alışkanlığınızı daha çabuk bir şekilde oturtacaktır.

Ben imzamdaki olumlamayı her gün defalarca söylüyorum, nerede olduğum çok önemli değil. Gece uyumaya hazırlanırken de bunu söyleyerek uyuyorum.

Sorunuza umarım cevap olabilmişimdir.
Sevgilerimle.

cok tesekkur ederım redflowers ınanılmaz yardımcı oldunuz.alfa dalgasını bılmıodum onun ıcın sımdı daha ıyı anladım..cevabınız ve yardımınız için çok teşşekürler...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri