OKULA YARDIM KAMPANYASI.....

bturk

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Slm Arkadaşlar.....

Ben Diyarbakır İlinin Ergani İlçesine bağlı Hendekköy İlköğretim Okulunun Müdiresiyim.Okulumuz 282 öğrencili, 8 yıllık eğitim kapsamında yeni yapıldı.Daha önce 5 sınıflı okuldu.Malum yeni olduğu için okulun çok ihtiyacı var.Ve köy okullarının bütçesi yok.Eğitimci arkadaşlar bunu çok iyi bilir.Ders araç gereçleri,(fotokopi makinası,yazıcı,projeksiyon cihazı,bilgisayar,masa,kitaplık v.s)kütüphane için kaynak kitaplar(bizde yok denecek az)öğrenciler için(defter,silgi,kalemtıraş,giysi v.s.)

Siteyle pek alakası yok bu konunun ama bu sitede gönlü zengin bir çok arkadaş bulurum umuduyla böyle bir konu başlatma gereği duydum.Yurdun bir köşesinde unutulduklarını zanneden minik yavrularımızın minik yüreklerine su serpelim.Her türlü yardıma açığız.Şimdiden kucak dolusu teşekkürler.Saygılar....

İletişim: 05326717275

Ben üyelerimizin bu konuya ilgi göstereceğini düşünüyorum.
Ayrıca iletişim için bir numara varsa onu da eklerseniz bildiğim bazi forumlar var oralara da eklerim yada arkadaşlarımız da eklerler.
Böylece ihtiyaçlar karşılanır.
Ben daha önce kardeşini seç sitesine katılmıştım ancak ne yazik ki aradiğim okulda pek bir muhatap bulamadim böylece kalmıştı.
Bu vesile ile en azından bu şekilde destek olabiliriz.

Atakan bey teşekkür ederim,ilginizden olayı...

Konuyu duyuru olarak sitenin üstünde sabitleyeceğim.

Çok çok çok teşekkür ederim Atakan Bey,çok ilgilisiniz bu konuya,siz de olmazsanız sesimi kimseye duyuramayacağım,

merhabalar,
kendimce kırtasiye alışverişi yapıp paketleyebilirim. bu beni mutlu eder.
iyi ki geldiniz.
sapkal89

Teşekkür ederim,iyi ki varsınız....

Şu an kullanmadiğim ufak bir fan ariza olan pc m var.O pc yi yaptirip kargo yapmayi düşünüyorum.
Öğrencilerinizin işine yarayacaktır.
Diğer üyelerimizin de katkılarını bekliyorum.Hadi bakalım hayatım değişti üyeleri Hendekköy ilkokulunu sitemizin kardeş okulu seçip destek verelim.
Unutmayalim ki ne verirseniz evren size kat be kat fazlasını verir.
Çekim yasasında da bu geçer öğrendiğimiz kişisel gelişim öğretilerinde de.

Muhteşem bir insansınız Atakan bey,iyi ki sitenize üye olmuşum.İyi ki telkinlerinizi dinlemişim.Sizin gibi değerli bir insan tanıdım herşeyden önemlisi.Daha önce başka bir kaç siteye bu durumu belirtmiştim cevap bile alamamamıştım.Siz ise anında cevap verip elinizden gelenini yaptınız ve yapmaya devam ediyorsunuz.Minnettarım size, 282 minik yavru adına.Hem kendim mutluluğu buldum bu sitede hem de onlar sayenizde bulacaklar.İYİ Kİ VARSINIZ.......

Yardım yapacak arkadaşlar şu adrese gönderirlerse sevinirim...

Besra TÜRK
Hendekköy İlköğretim Okulu
Ergani/DİYARBAKIR
Tlf :05326717275

benim 8 yaşındaki kızımın çok sayıda kitabı var nasıl ulaştırabiliriz

Sayın Faralyalı..... adresi yukarıda belirtmişim,o adrese gönderirseniz sevinirim,teşekkürler....

Benim bildiğim ve üye olduğum 4 forum sitesi var,, oraya yukarıdaki yazınızla telefon numaranız ve adresinizi koymamın bir sakıncası var mı, acaba?? Yardım edebileceklerini düşünüyorum. . .

Sayın Maviinci,Okulun yararına olduğu için bilgilerimin paylaşılmasında bir sakınca görmüyorum.Bilgilerimi başka siteye koyabilirsiniz....Teşekkürler...

Sayın Yeni Bir Hayat ve Blue Jaloon;şu açıklama gereğini duydum.Ben okulun müdiresiyim.Şu an okula ait bir hesap numarası yok ama haftaya Okul aile Birliği adına bir hesap açtırmayı düşünüyordum.Kendi hesap numaramı vereyim yine de.Ayrıca yapılan yardım paralarının okul adına harcandığına dair faturaları adreslerinize gönderebilirim.İlginizden dolayı çok teşekkür ederim.

Besra TÜRK
Hesap No:8330 0257453
İş Bankası

Aslında okulun çevre duvarı yok.Duvar olmadığı için de gün boyu çocukların oyun alanı köyün hayvanları tarafından telef ediliyor.Öğrenciler ve hayvanlar birarada.Hatta içler acısı bu görüntülerin fotoğraflarını da çektik.Buraya aktarabilir miyim,bilmiyorum.Çevre duvarı talebinde bulunduk,resmi yazıları mevcuttur,sonuç alamadık.Şayet yardım paraları, ihtiyacı karşılarsa aklımdaki proje budur.Çevre duvarını yaptırmaktır.

Atakan Bey;çevre duvarı projesi gerçekleşirse şayet,siz ve diğer değerli site üyeleri açılışa katılabilir misiniz?Bu proje gerçekleşmezse dahi sizi okulumuza bekliyoruz büyük bir hürmetle.....

Facebookta grup kurdum,, ama tek başıma başedebileceğimi düşünmüyorum. Yönetici olarak atayabileceğim, grupla ilgilenebilecek birileri varsa bana bildirirseler onları gruba yönetici olarak atayabilirim. . . Ayrıca sitedekiler de katılırsai arkadaşlarını davet ederlerse daha fazla üyemiz olur, bu da kardeşlerimize gidebilecek yardımın artması demektir sevincli

Grubun adresi: HAYATA BİR ADIM BELKİ DE SENİN SAYENDE ATILACAK | Facebook

Okuyan herkesi bekliyorum. . .

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri