öğrendim ki..

*kelebek*

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
her zaman iş yapmak için istek gelmesini beklerdim bu bir hataydı,çünkü öğrendim ki önce eylem ardından istek gelirmiş..şimdi iş yapmadan önce istek gelmesini beklemiyorum girlhaha

Senin adına sevindim *kelebek* 25889 umarım yazdığını bende hayata geçirebilirim ^-^

ben de öğrendim ki

Dünya üç gündür : Dün içindekilerle beraber geçti gitti.Yarına gelince ona ulaşmayabilirsin.İşte bugün senin günündür,onu iyi değerlendir.

HASAN BASRİ (k.s.)

bu sözü yaşatmaya çalışıyorum ....artık hayıflanma derdine düşmeme gayretindeyim...insanın hayatındaki en önemli nimet ZAMAN bence ...ve ben yaşadığım saniyelerin değerini tatmayı seçiyorum...:)

Ögrendim ki, yasamak kolay degil ama basarilmasida imkansiz degil...

Zaten suclamak hic bir zaman bir ise yaramamistir, daha da kendimizi kötü hissetmemize sebeb olmustur..

Ne güzel gecmisinden ibret alip bagli kalmadan ilerleyebilenlere...

ben de öğrendim ki

Dünya üç gündür : Dün içindekilerle beraber geçti gitti.Yarına gelince ona ulaşmayabilirsin.İşte bugün senin günündür,onu iyi değerlendir.

HASAN BASRİ (k.s.)

bu sözü yaşatmaya çalışıyorum ....artık hayıflanma derdine düşmeme gayretindeyim...insanın hayatındaki en önemli nimet ZAMAN bence ...ve ben yaşadığım saniyelerin değerini tatmayı seçiyorum...:)

Hasan_ı Basri'nin bir sözüne rastlamıştım bir yerlerde;
"İnsanoğlu dünyadan 3 şeye hasretle gider;
Birincisi topladığına duymaz, ikincisi; umduğuna kavuşamaz, üçüncüsü; önündeki ahiret yolculuğuna iyi azık temin edemez."

ögrendim ki, ön yargisiz yaklasim beni her zaman bir adim önde tutmustur..

ögrendim ki, bazen bizi sadece tepkisizce dinleyenlere ihtiyacimiz var..

ögrendim ki, her zoru basarmak icin bir yolu varmis..

öğrendimki babana bile güvenmeyeceksin
fakat anneler biraz daha güvenilebilirdir....

hayır güveneceksin... ama aptal olmayacaksın... güven sev yücelt öv ve kendine dön..

sweet çok doğru söylüyor, ilk önce allaha güveneceksin sonsuz güveneceksin hem de sonra kendine güveneceksin nedensiz güveneceksin hem de sonra insanlara güveneceksin güvenmeyi seçerek güveneceksin....
güven sev öv
yeni sloganın bu olsun...

ögrendim ki, ilerleyebilmek icin en azindan bir adim atilmasi gerek..

Ögrendim ki, olumlu düsünmek benim elimde olan bisi... Ne mutlu olumlu düsünebilenlere...

öğrendim ki hayatın tüm ipleri insanın kendi elinde oluyor.
Yaşama güven, kalpten gelirse başarı merdivenine tırmanabiliyorsun...Hayal gemisi ile çıktım yola, gerçeğin en güzeli benlikten geçip sen oldum da öyle piştim hayat ile ...sevgiler

ögrendim ki, bir kez daha, bir kez daha anne basta tac imis, dertlere derman imis..

Öğrendim ki;kendimi korumak adına duvarlar örmek beni çok yormuş.Artık kendimi rahat bırakıp en uygun zamanda uçmak lazım..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri