EFT deki olumsuzluk ifadeleri bana durum tespiti gibi geliyor onda bir sorun yok yapılabilir. Ama öfke sizin dengenizi bozar. Huzur merkezinden uzaklaştırır insanı. Ben birine öfke hissedersem hemen "seni seviyorum, özür dilerim, iyi ki varsın" gibi hopopopono ifadelerini kullanıyorum bu öfkemi frenlemek için ve sakince durumu değerlendirmek için işe yarıyor.
Bence bu kadar pozitif olma ve olumlu düşünceyi öğretmeyi amaçlayan bir forumun ruhuna uygun bir başlık değil. Affetme başlığı olsa daha uygun olur. Şunu bilin ki öfkelenmek sizin enerjini düşürdüğü gibi durumun çözüm sürecine de hiç bir katkıda bulunmaz. Sadece zaman kaybıdır. Rahatlatmaz daha çok gerilime neden olur. Nacizane kendi düşüncem.
Sevgiler.
anladim tesekkur ederim.sizleri hakikatten cok sevdim varolun.![]()
Başkalarına öfkelenmek onları değiştirmek istemektir. Sakin kalabilmek ise kendini değiştirmektir. Bu bana dokunmayan yılan hikayesi değil. Değişime ancak kendinizden başlayabilirsiniz. Anlatmak istediğim buydu en öz haliyle.
Sevgiler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.