Ödeme hakkında bi sorum var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ryan91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ryan91

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Herkese selamlar956k

Çekirdek inaç bulma çalışması yapmak için para biriktiriyorum. İnternetten herhangi bi şekilde hiç ödeme yapmadım daha önce, paypal ile ödeme yapma hakkında bi sorum var, şimdiden öğreneyim dedim :D.

Şimdi benim üzerinde visa logosu olan banka kartım var ziraat bankasından. Banka kartı, kredi kartı değil, ailem para göndermek için kullanıyor, başka şehirde öğrenciyim de :D.

Ben ücreti o karta yatırıcam ve ordan çekilicek di mi? yani bi banka numarasına falan göndermicem, kartımdan zaten çekilecek?

evet bi üniversite öğrencisinin bunu bilmemesi biraz ezik bi durum bad45 ama emin olmak için sormam lazımdı y789

şimdiden teşekkürler =)

Dilerseniz PTT'den de gönderebiliyorsunuz. Atakan beyi ararsanız yardımcı olacaktır.

Sevgiler.

Banka kartınızın internet üzerinden alışverişe açık olması gerekir. Bunu da ekstra bankadan istemek gerekiyor. Ama pek işe yaramıyor diye biliyorum Tr'de bu yöntem.
Banka kartından sanal kredi kartı çıkartırıp kart bilgilerini PayPal'de girersiniz bu şekilde alışveriş yapabilirsiniz.
Ama Zerynthia'nın dediği gibi PTT'den yapmak daha kolay olacaktır. Şubeye gidip form dolduruyorsunuz. İşlem ücreti de 1-5 lira arasında ödersiniz tahminimce.

teşekkürler yardımlarınız için. pttden yaptırmak bana en uygun olanı :}

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri