Yasalcım çok güzel bir konunun altını çizmissinsmil56,bende yukardaki yazıyı sırf bir zamanlar böyle düşündüğümü görüyüm ve güleyim diye yazdımsevinclie çok haklısın, okadar yöntemi boşunamıf678hevsahiplerim nurettinle kezban size gıcık kapıyorum,hergün sizinle karşılaşmamak için evde yok dümeni yapıyorum,hep böyle saçmalamak zorundamısınız ha,pc05bi rahat yok be,patavatsızlar hadi gelin2600 korkmuyorum sizden,hainlersevinclioh be rahatladımcilgin897,şaka arkadaşlar sevgi yada nefret bişey hissetmiyorum ama olsun yazıyım dedimsevincli
bi ara bunları düşünmüyo değildim hani laf aramızda12389komik geldi ,eski günlerdusun2
Yasalcım çok güzel bir konunun altını çizmissinsmil56,bende yukardaki yazıyı sırf bir zamanlar böyle düşündüğümü görüyüm ve güleyim diye yazdımsevinclie çok haklısın, okadar yöntemi boşunamı
öğrenmeye çalışıyoruz ,e hala kızgınlık ifadeleri hayatımızda varsa burda işimiz ne ,Ben kendi adıma hiçkimseye kötü duygular beslemek istemiyorum artık,bayağıdır da herkes bana sevimli geliyoo,evsahiplerimdesevinclisevgiyle smil56
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.