O Bunu Okuyor!!

BeYzA33

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Web sitesi
www.diliminucunda.com
Ona söylemek istediklerinizi yazın..Okuyormuş gibi düşünün...Belkide okuyordur kimbilir blissy blissy

Ynt: O Bunu Okuyor!!

ben mükemmelim ben eşsizim ben benzersizimv.b. sevincli

sen cok karaktersiz birisin

davranışların hiç hoşuma gitmiyor..bu kadar tutarsız olmana bir anlam veremiyorum..ne yapmak istediğini anlamıyorum anlayamıyorum.... sadanim

herhangibiri senin hayatında olan..sevgilin ,arkadaşın,ailen vs.. vs...o kişi sanki bu adıklarını okuyormuş gibi anlatabildim mi.... smiliyface

biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip
seni tanıdığıma lanet olsuun biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip
allah ..................................................................
sen elime bi geçersen varya biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip
oh be adamı gayet rahatlatıomuş saolasın

keşke duysa ama bi türlü bunları o na söleyemedim

bence içinde kalmasın bu kadar biiiiiiiiiiiiiiiiiiipp li olmasada söylesen ii olur onayi

yok bana yptıklarını yazsam bütün site biplerdi ona

hayatımda gördügün en akılsız birisin ve dahası sen olanaklarını kullanamayan basit cok zayıf ve bana göre beynini kullanamıyorsun her şey boş noto kafa 12389

surat değilki kösele

ben hala bıraktıgın yerde seni bekliyorum.seni seven kalbim yoklugunda çok yara aldı.dön ne olur.günleri saya saya tükendim...sordugun sorunun cevabı EVET... tender45

pişman olman artık bişeyi değiştirmez.

seni sadece allah a havale ediyorum...ben ne diyebilirim ki senin gibi gerii bi şahsiyete ..gereksiz bi kişiliksin...senin hertarafına estetik neye yarar..seini ruhun doğuştan dikişli..boşluklar hava kaçırıo oğlum...allah ıslah etsin...ama bigün beni görünce vay be diceksin ondan da haberin olsun.. dlckrn
n9598

sen tanıdığım en salak adamsın yazık acıyorum sana... ttli3

çok gerginsin...yazık sana tedirgin olacak bişey yok bence...

kendine zarar veriyorsun... coffe2

Benimle evlenirmisin. seni çokkk seviyorummm...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri