O Artık Kendisini Daha Çok Seviyor :)

Belgin ∞

, Redflowers
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
45
Değişim yolunda emin adımlarla sakin sakin ilerlerken birden kendini aşıp dev bir karar vermişti. Ne yaşantısına uyuyordu 'bağımlılık' diye adlandırdığımız içi tütün dolu uzun çubuk, ne de o narin ellerine yakışıyordu :) Küçük kızını zehirden etkilenmemesi için kendinden uzak tutmaya çalışmaktansa, doğru olanı, bazılarımızın cesaret edemediği, etse de yine vazgeçip geri döndüğü :) şeyi yaptı.

Sigarayı bıraktı..

Artık 'hayatı seviyorum' derken doğru söylediğini biliyoruz çoğumuz.

Suzzy'cim, hayatta geç kalınmaz hiçbir şeye benden daha iyi bilirsin. Yüksek müsadenle hem kendimi affettirmek, hem de günler önce hak ettiğin partiyi başlatmak için konunu ben açıyorum.

Yeni yaşamına hoşgeldin bal-kaymak kiss3

Ömrün sağlıklı ve hep huzurlu geçsin.
Seni Seviyorum.
Belgin.

siirdenizi10.gif

canım belgincim...çok teşekkür ederim...

ablalar küçük kız kardeşlerini her zaman çok severler....

bende seni çok ama çok seviyorum bitanem...tekrar yanımızda olduğun için çok sevindim....sung66

ince düşüncen için ayrıca teşekkür ederim...seni kocaman öpüyorum...actionsmile

mazzorose.gif

tebrikler suzzy çok sevindim bir de ben bırakabilsem:(

Çok tebrik ediyorum..
Madalyanızı profilinize ekledim.
Hayırlı olsun.
Sağlık dolu nice güzel seneler diliyorum.

hepinize çok teşekkür ederim...darısı bırakmak isteyen tüm arkadaşlarımıza olsun...

sevgiler...actionsmile

senniinmehmetdemr8pc.gif
alıntı bu sonradan başıma bir iş çıkmasın aman kardeş
...y789

sudemcim...aman diyim...mutlaka yazalım onu...noolur noolmaz..

ilahi..girlhahaayrıca şu eklediğin şey çok anlamlı...super

ablacım tebrikler.
darısı benim başıma. :)

1.jpg

suzzy'ciğim,tebrik ederim..alk78

Hayatının en güzel ve en önemli kararlarından birini aldın ve aynı kararlılıkta da devam ediyorsun..

Tüm sevdiklerinle bir arada sağlıklı ve uzun bir ömür geçirmeni diliyorum..

Sevgiler..

Suzzy'cim kendini daha çok daha çok sev diye bak sana ne yaptım y789

tebrikler canımcım kiss3

mümincim, yeni bir hayatcım, sanemcem hepinize sonsuz teşekkürler ederim...

ben sigarayı bırakmayı düşünmüyorken bir sihirli değnek sayesinde bıraktım...

hani diyoruz yaa...darısı tüm bırakmak isteyenlere diyee...

işte bu dileğimi değiştiriyorum tüm isteyen ve istemeyen herkesin başına bir sihirli değnek dokunsun...

ve herkes hiç düşünmeden bıraksın bu bize yakışmayan çirkin şeyi...

hepinizi çok seviyorum....(sanemce cim senin sayende madalyam bir ken bir sürü oldu...sağolasın canım...)y789

bundan bahsetmeden geçemem krzm67

sevgili sanemcecim bu madalları forum içinten tek tek toplayıp bir araya getirmiş ve kalp şekli vermiş....

yani forumdaki bütün madalyalar artık benimdir...sevincli pisinin bile madalyasını almışım cat56 tatilden gelince kızcak bana...girlhahaşaka bir yana çok teşekkür ederim canım arkadaşım...bu çok anlamlıydı benim için...

seni kocaman öpüyorum...kiss3

risus_19.gif

ayyy canım benim utandım yahu utananadam

normalde çok yaratıcı değilimdir ama ilham verenim sen oldun

sigarayı bıraktığın için hediyeni de takdim edeyim

içinde sahip olmayı en çok arzu ettiğin şey var thumbsanim

ben de kocaman öpüyorum seni

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri