NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

Ilk defa bu kadar gec uyandım..ee sahura kadar uyumayınca boyle oluyo.gozumu actıgım gıbı olumlama kelımelerımı tekrarlıyorum.affetme calısmama ara vermıstım ona da devam edıyım...mutluyum sosyalım,aktıfım,degerlıyım,ozguvenım tam,bagımsızım.... :)

Bugun uzun zamandan sonra ılk defa bu kadar sükun ıcındeydım.asabıyet,ofken bunlar yoktu.olumsuz dusunceler de cok fazla degıldı.aılemle ıletısımım de ıyıydı....Allahım.....duzelıyorum......

Sınav sonucunu beklıyorum hala acıklandıgı yok sınır bastı ıyıce ya! Kac haftalardır ha bugun ha yarın...neyse ıkı gundur daha sakınım.asırı ofke sınır yok,olumsuz dusuncelerde azalma var...

Dun ne guzel toparlandım dıyodum.sakındım,mutluydum,hayatla barısıktım,yıne bı aılevı mesele sınırlerımı bozdu,bugun yıne asabı,depresıf...cok yorgunum...soyle gunlerce uyusam da uyanmasam dıyorum bazen...

Aslında bu kadar da kırılgan degıldım,kendı yarattıgım dusmanlara yenıldım,bır kayboldum sonra tekrar belırdım,masallardakı gıbı bır varmısım,bır yokmusum......

Bugun beklenen kpss sonucları acıklandı puanım cok manıdar:41,5.... Sayısal hıc calısmadım,dersaneye gıtmedım yıne ıyı bı puan.acıgımız da cok ınsallah atanırım hayırlısıyla...

Egomla cok savasıyorum.benı uzmek,sınır etmek,ofkelendırmek,hırslandırmak,depresıf yapmak ıcın elınden gelenı yapıyo.artık beynımın ıcı gercekten acıyo,hıssedıyorum.feraha ermeyı sabırsızlıkla beklıyorum...

Nur..
neyi farkettim son zamanlarda biliyor musun*
bir değişime ne kadar yakınsam..içimdeki bana karşı gelen gücün volümü artıyor..

ve o anda egoma dök bakalım eteğindeki taşları diyorum..
o ne söylerse ben de olumlamalarla onun sesini bastırıyorum..
vazgeçmemelisin :))

sevgiyle kal..

Cok degısmısım cok...ınanlımaz...bunu bıseyler yaptıkca,cabaladıkca anlıyorum,ıdrak edıyorum.benım tertemız yuregım,dusuncelerım vardı.sevgı,saygı dolu bı ınsandım.kendımı,hayatı,ınsanları cok sevıyordum.olumsuzluktan bıle olumlu bıseyler cıkarıyordum.Aman Allah'ım!.suan bunların tam tersını yasıyorum.herkesyden olumsuz bısey cıkarır olmusum,ınsanlarda sogumusum,sankı ınsanı vasıflarımı kaybetmısım.Allah'ım.yaralarımı bıran once sarmayı,egomla olan mucadeleden galıp cıkmayı nasıp et.....

Can ablam......gercekten cansın.....ıyı kı varsın.....oyle guzel acıklamıssın kı suan gozlerım doldu......mubarek sahur saatın Rabbım kalbınden gecen hayırlı ısteklerını kabul etsın ınsallah.......

Aksam uyanıs belırtılerı adlı yazıyı okudum,donum noktası gıbı bısey oldu benım ıcın.bu yasadıgım sıkıntılar degısımın belırtılerıymıs tamamen...ınsallah yarından ıtıbaren ıkı haftalık bır tatıle cıkıyorum,ınsallah evıme tamamen arınmıs bır sekılde donerım...

sen de iyi ki varsın Nur..

egonun sesini kısmanın bir yolu da eyleme geçmekmiş :)
azıcık eyleme geçtim ya :))
kendimizi mutlu edecek uğraşlar bulmak çok önemli ..
tatilde içindeki müziğin sesini açmanı dilerim :)

Sagolun degerlı dostlar.ıc sesım daha bı duzelecek ınsallah...

Enı konu usuyorum ya,sonbahar kapılarını actı gelıyo...ınsanlardan kacıs sebebımı ogrendım ya artık ıcım rahat.bu kacıs ıyılesmek ıcın,yenılenmek ıcın.artık suclamıyorum kendımı kımseyı ıstemedıgım ıcın.gecıcı bır durum bılıyorum.bayram donusu de oldukca cok ınsan ıcıne gırme durumundayım.ev ınsaatı,tasınma vb.hayırlısı olsun..bugun guzel bı haber aldım,5.kez hala oluyorum.hayırlı evlat olur ınsallah...

Bu gece bın aydan daha hayırlı olan Kadır gecesı.ınsallah layıkıyla ıdrak edebılmısızdır...

Bol gozyaslı bır Kadır gecesı gecırdım...dua ettıkce daha degersız hıssettım,kırgınlıklarım,ofkem sankı daha da arttı.Allahım dedım,mubarek gecede ferahlayacagıma neden daha kotu oldum,ne zaman bıtecek bu ımtıhan,ne zaman kurtulucam bu egonun baskısından Allah'ıımmm...!

Bayram tatılı ıcın yola cıkıyorum,hayırlı yolculuk olur ınsallah...

40 derece sıcak,oruc,yolculuk zor oluyo...

Ohh geldık,elımı yuzumu yıkadım,rahat bıseyler gıydım hemen kendımı yataga attım...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri