normal mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ArethaB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ArethaB

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
yeni dinlemeye başladım Ego Güven Güçlendiri Klasik müziği dinlemeyi bir süre sonra kafamın içinde dalgalanma uyuşma gibi garip birşey hissetmeye başladım müziği kapatana kadar sürüyor başım ağırlaşıyor sanki bu normal midir?

bi süre baş ağrısı, dönmesi, mide bulantısı gibi şeyler olabiliyor
bende yaşadığımda ilk çok garip gelmişti

cidden öyle :) ruhsal halimdede değişimler olmaya başladı bu etkiler ne kadar süre sonra geçiyor tahminen?

kişiye göre etki süresi değişiyor
dinlemiş olduğun telkine karşı bi tür karşılık veriyor beyin
bu ani değişiklik bi süre etkileyebiliyor ( iyiye yönelik değişiklik tabiki )
dalgalanma şeklinde tabir ediliyor diye biliyorum

yanlışım eksiğim varsa affola :) yetkili ve bilgili arkadaşlarım düzeltirlerse sevinirim :)

teşekkürler. br sorum daha olacak ben günde 5 6 saat dinlemeye uygun değilim 1 2 saat belki :S dinlediğim süreyi daha uzun tutarsam mesela günde iki saat ama 3 hafta falan bi yararı olurmu

teşekkürler. br sorum daha olacak ben günde 5 6 saat dinlemeye uygun değilim 1 2 saat belki :S dinlediğim süreyi daha uzun tutarsam mesela günde iki saat ama 3 hafta falan bi yararı olurmu
olur :) orantılı olarak azaltıp artırırsanız uzun vadede aynı etkiyi alırsınız.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri