Normal mi Anormal mi

UyuyanDev

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar bir kaç sorum olacak.. Telkinler( (ego,suçluluk) 2 haftadır dinliyorum. 2 hafta öncesine göre daha iyi hissediyorum ama bunun artı ve eksileri karışmaya başladı . 2 hafta boyunca dik yürüyorum, önemli kararlar almaya başladım , biraz iyi hissetme, başladım , aşırı kitap okumaya başladım (bu belirlediğim hedeflerden bir tanesiydi ) , bunun gibi bir çok olumlu gelişmeler var ama 2 haftadır çok fazla acıkmaya başladım , sosyal fobi , insanlarla iletişim sorunları , sesimdeki titreme ,tanımlayamadığım rüyalar , acabalar , olduğum yerde sayıyorum gibi hissediyorum .. 1 iyi 1 kötüyüm arkadaşlar .. Biraz araştırdım bunun nedenlerini; bilinçaltındaki duygular açığa çıkıyor, dalgalanma dönemi bunların farkındayım .. Merak ettiğim konu şu : Bu gelgitler , 2 hafta boyunca dinlediğim telkinlere göre normal mi ve dalganlanma sürecine gidiyorsam bu kadar erken olması normal mi .. Ve yeni bir telkin eklemek istiyorum ego ve sucluluk telkinleri listeme , bu aşamada eklemelimiyim yoksa bir süre daha bu telkinlere devam etmelimiyim .. Son bir soru daha ben insanlarla iletişim kurmak istiyorum , bunun için hangi telkini listeme eklemeliyim, sosyallik arttırıcı mı , sosyal fobi mi karar veremedim ..
Mp3 çalar ekolayzırları gibi oldum arkadaşlar dusun2

(iletişim esnasında kendimi ifade edebiliyorum ama konuşurken tökezliyorum , sesim az çıkıyor , "efendim ? anlamadım ? " diyeni boğazlamak istiyorum , bire bir ilişkilerimde uzun uzun konuşabildiğim oluyor bazen , ama bir topluluk içinde konuşma falan zor oluyor, göz temaslarım yok , başım önde yürüyorum hep, insanlar bana bakıyormuş gibi geliyor,paranoya yapıyormuşum gibi geliyor, bunları belirtmek bile sinirimi bozuyor )

Yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar..Yorumlarınız benim için önemli.. Şimdiden teşekkür ederim ..

Sevgili Arkadasim,

Oncelikle iyi gidiyorsun bu 2 haftalik surec icerisin gayet Normal olarak olmasi gereken seyler, bu tarz tepkilerin olmazsa endiselen bence:)y789

2hafta bana gore yeterli bir sure dinlemeye devam etmelisin ve ek olark ``sosyallik arttirici+ kendine guven`` i eklemeni tavsiye edecegim...

Sormak istedigin herhangibir sorun olursa lutfen bildir...

Mutlu kalman dilegiyle....

Sevgili Arkadasim,

Oncelikle iyi gidiyorsun bu 2 haftalik surec icerisin gayet Normal olarak olmasi gereken seyler, bu tarz tepkilerin olmazsa endiselen bence:)y789

2hafta bana gore yeterli bir sure dinlemeye devam etmelisin ve ek olark ``sosyallik arttirici+ kendine guven`` i eklemeni tavsiye edecegim...

Sormak istedigin herhangibir sorun olursa lutfen bildir...

Mutlu kalman dilegiyle....

Ben günde yaklaşık 19-20 saat dinliyorum bunun bir yararı veya zararı olur mu

Ben günde yaklaşık 19-20 saat dinliyorum bunun bir yararı veya zararı olur mu

19-20 saat ilk zamanlarda biraz agir gelebilmekte o yuzden 10-15 saate indirgemeni onerebilirim... Daha sonra tekrar etkilerini paylasirsan yardimci olmaya calisirim..

Kal saglicakla....y789

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri