- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba Arkadaşlar... Ben Uyku telkinlerin 3 haftadır dinliyorum ama bir faydasını göremedim.... Ben sabahları kalkmakta cok güçlük çekiyorum... Bu surunum yüzünden hayatım boyunca cok cok kez yüz kızarıklıgı içinde işime, okuluma yada randevuma gittim halada devam ediyor ve bu sorunum yüzünden sosyal fobim oluştugunu söyleyebilirim... Birçok kez denedim ama erken yatsamda sabah kalkmakta güçlük çekiyorum kaldırmaya çalışsalar kavga ediyorum kalkmıyorum. ancak uyandıktan sonra bilincim yerine geldiginde yaptıgımın farkına varabliyorum... Bazı insanlar bliyorum 4 saat uyuduktan sonra bile istedigi saatte uyanabiliyorlar ve günlerini dinç geçitiyorlar. Bende onlar gibi olmak istiyorum. Yaptıgım iş dolayısı ile evdede çalışarak ek kazanc elde edebiliyorum eger az uyursam kazancımda artacaktır... Arkadaşalr bana önerileriniz nedir ne yapsam bilmiyorum artık kurtulmak istiyorum... en azından istedigim saatte uyanabilmek istiyorum... Ben forumdan bir arkadaş MODAFİNİL adlı ilacı söylemiş bu ilaçla ilgili bilginiz varmı... Şimdiden cevaplarınız için cok tşkr ediyorum...