Nil de Değişim Denizine Atladı:))))

Belki de en büyük çekirdek inancımı buldum. Oooo ben çalışmayı yaptırana kadar daha neler neler bulcam. Her okuduğum yazıdan bir ders çıkarıyorum:))) Zaten çekirdek inançlarımın ne olduğundan çok, kaç tane olduğunu merak ediyorum:)) Belki de bir ana inanç, her şeye yayılıyordur... Evet bulduğum inanç, ben aslında hiç anı yaşayamıyorum:( Üühüü ühühü:))) Hep gelecekteyim... Şöyle ki en basit örnek şimdi bol bol vaktim olmasına rağmen hep bir işe gireyim şunu yapacağım, şu olcak, bu olcak diyorum...Oysa ki gitmek istediğim o kadar çok kurs vs. vs. var ki...
Hayatım boyunca hep böyleydi...Şu sınavlar bir geçsin, şu okul bir bitsin, şu işe bir gireyim... Hep geleceğe, hep geleceğe odaklıyım. O yüzden de gelmiyor işte isteklerim...Çekim yasasında olduğu gibi dile ve düşünme...Bırak o vakti gelince gerçekleşsin...Yooook asla olmaz:))) Ben asla hayatımı öyle evrene neye emanet edemem:))) İlla çırpıncam, kendi kendime savaşacağım:))) Arkadaşım düşmanın kim, kiminle bu savaşın:)))Olsuuuun ben boş duramam:)))
Bak şimdi bir şey daha farkettim. Mesela hep unutkanlıktan şikayet ederim. Arkadaşlarla film izleriz, 1 dk sonra ben de görüntü yok. Derler ki hani şu sahne var ya ne güzeldi di mi???Ben de ses yok:) ( o an iç sesimle savaşıyorum; hangi sahne hangi sahne hatırla hadi:)))) Uleyn daha 1 dk olmadı:))))Bir doktora sormuştum; sen de konsantrasyon eksikliği olabilir, demişti...Doğru tabi ben film bile izleyemiyorum ki hep plan halindeyim, kafa sürekli işliyor:))))
Neyse yeter bu kadar hemen, şu an akıntıya karşı kürek çektiğimi kabul ediyorum. Ben artık anı yaşamayı seçiyorum. Hemen yarın en ekonomiğinden bulduğum kurslara kaydımı yaptıracağım...Biri özellikle dans dersi olmalı...Dans etmeyi çok seviyorum:)))İşimde doğru zamanda beni bulacak artık bahsi geçmeyecek, sevgili beynimde:))Zaten olumlamalarımı yapıyorum. Allah'ım lütfen verdiğim kararları uygulamam için bana güç ver. ( Bi de çok kararsızım aynı anda 10 şeyi birden yapmaya karar verip hiç birini yapamıyorum da neyse onu sonra anlatırım:) )Sabah kalktığımda hala aynı fikirde olayım...Her şey çooook güzel, biliyorum:))))

Araya reklam almışım:))) Sweet çooook teşekkür ederim. Hemen baktım sayfaya:))Eveeet ben bu sayfayı daha önce gördüm ve faydalandım:))) Çoook teşekkürler paylaşımın için:)

Biraz önce iş görüşmesi için aradılar...Mağaza yöneticisi olarak... Sabah kalktığımda çok mutlu olmama rağmen telefondan sonra stresli olmaya başladım. Bu işi istiyor muyum, bilmiyorum. Kendimi çalışmak zorunda hissediyorum. Ama yani başarısız olma korkumdan mı yoksa gerçekten istemediğim için mi bilmiyorum, heyecan duymuyorum. Tecrübem olduğu için en kolay başvurabildiğim iş bu ama bilmiyorum işte...Bakalım görüşünce belki heyecan duyarım:)))Her şey çok güzel, biliyorum...

Çok hırslıyDIm aslında...En çok bundan kurtulduğuma seviniyorum. Basit bir oyunu bile dünya meselesi haline getirip eğlence için yapılan şeyleri bile yarış haline getiriyorDUm. Kalbimi çok arınmış gibi hissediyorum aslında. Yani yaptığım meditasyonlar, olumlamalar...Gerçekten insan kendi için istediği her şeyi yürekten başkaları için de hissedip, isteyebiliyormuş...
Bugün ki yeni bilgimiz hooponopono yöntemi:))) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ogretici-bilgiler/621983-hooponopono-nedir.html#post830778) Onu da yaptıklarım arasına ekledim. Her gün yeni bir bilgi, kapkaranlık yolum ışıkla aydınlanıyor...Bir de kararsızlıklarımı çözebilsem, her şey mükemmel ötesi olacak:)))
Şimdi her şey mükemmel, biliyorum:))Yarın da mükemmel haberler alacağım :)))))

Bugün çok stresli bir gün geçirdim. Bir ara annemle mantı büktük. Benim gözlerim doldu, mantı çok duygusaldı, yumuşak yumuşak :))ehe ehü ehee:)))Allah'ım yoksa ben ev kızı mı oluyorum diye moda girdim de:))Neyse sonra kurtuldum:))İlahi ben :)) Bazen şu duygularıma, hayata bakışıma çok güzelisim; dalga geçesim geliyor :))))Kendimi seviyorum:) Şükürler olsun:)

Bugün kendimi çok mutlu ve rahat hissediyorum. Dünkü gerginliğim uçmuş, gitmiş:)))Yıllardır hep bilinçli değişimler için uğraşıyordum; belki de bilinçaltı değişime daha kolay uyum sağlıyormuş...Yaptığım her şeyin verimini aldığımı hissediyorum. Başta -mış gibi yaptığım şeylere artık inandığımı hissediyorum...Bugün içimden sürekli mucizeleri çağırmak geliyor:))) Gece uyumadan önce hooponopono yaptım:))Çok güzeldi. İşsiz kalmama neden olan içimdeki tüm parçaların camdan dışarı ışık olup çıktığını sonra da kanatlanıp uçtuğunu gördüm, hayalimde...Yeşil Yol filmindeki devin ağzından mikropların sinek olup çıktığı sahne geldi,aklıma:)))) Her şey çoooooooooooooook güzeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllll,biliyorum:))))))

Bugün çoooooooooooook sevdiğim 4 arkadaşım birbirinden habersiz beni aradı:)))) Acaba çağırdığım mucizelere evren yanıt mı verdi ki:))))

Çok güzel bir imgeleme yapmışsın tatlım. Ben de hatırladım şimdi o sahneyi. Nefes çalışmaları içinde benzer imgelemeler tavsiye edilir. Temiz bir nefes çekilir ve içindeki tüm olumsuzluklar verilen nefesle duman şeklinde gökyüzüne salınır.

Sweet dediğin nefes egzersizini bir meditasyonda dinlemiştim. Çok teşekkür ederim. O kadar destek oluyorsun ki sanırım sana sürekli teşekkür edeceğim:))))))))

Bugün iş görüşmem vardı. Tam ona giderken başka bir yerden de aradılar. Bir de bir arkadaşımın arkadaşı beni düşündüğüm bir kurs konusunda baya bir cesaretlendirdi...Hatta itekledi, illa ki yapmalısın diye ve de eşi yaptığı için de bilgilendirdi... Bu aralar hayatıma sihirli bir değnek dokunmuş hissine kapıldım. Hayatıma aksiyon akmaya başladı:)))Sabahları şu olumlamayı söylüyorum, çooook inanarak belki de ondandır:))) ''Bugünüm aydın olsun. Bugün evrenin bana vereceği tüm güzel mucizeleri kabul ediyorum. Evrendeki tüm iyilik, güzellik, huzur, dinginlik, bolluk, bereket,mutluluk, sağlık,başarı ve zenginliği sevgiyle kendime çekiyorum.Geleceğimi sevgiyle kucaklıyorum.Bugün yaşadığım her şey benim hayrıma. Kendim için mutluluk ve sürprizlerle dolu bir gün seçiyorum. Yaşadığım her şeyi tam olduğu haliyle kabul ediyorum...

Telkinlerimin şeklini değiştirdim. Aslında 3. 21 günümün dolmasını bekleyecektim ama hislerim değiştirebileceğimi söyledi. Zaten pek telkin çıkarmıyorum. Sayılarını eksiltip yenilerini ekliyorum. Koruma kalkanımın olmadığını ve çooook önemli bir telkin olduğunu farkettim. Onu da ekledim. Bir de sedona yöntemini okudum forumdan. Ama henüz kaynağa ulaşamadım:)))Tam kafamda oturtunca onu da denemek istiyorum.Her geçen gün yeni bir şey öğreniyorum:))))
Bu arada anlatacak o kadar çok şeyim var ki demiştim. Ama içimde bişeyler duruldu sanki...

Ama iş konusunda hala karar veremedim. Ya da verdim ama bekleyemiyorum. Bilmiyorum ama nolur doğru işler karşıma çıksın. Hiç birine illa olsun demiyorum, hayırlı olan olsun.Olmayanlar kendiliğinden yok olsun. Artık yoruldum...Her şey çooooooooooook güzel biliyorum:)))

4 yapraklı yoncaaaaaaaaaaaammmmmmm:)))))))Bugün işle ilgili girdiğim bir sınavım açıklandı:) Geçmişim :))) Çok mutlu oldum, haftalardır 9 doğuruyordum, meraktan...Aşkım benim şehir dışında; bugün geldi o da:) Bana sınav hediyesi almış; R.Şanal'ın kitaplarını:)))( Laf aramızda ben söyledim merak ettiğimi )Sınav sonucumun açıklanmadan hediyeleri alınca çekim yasası yapmış gibi olduk:))))Daha sınavım açıklanmadan -mış gibi yaptık:)))Sonra gerçek oldu; ehee ehü eheehehe:)))))

Sevgilimi gördüğüm zaman onun ruh eşim olduğunu anladım. Hep böyle derler ama benim ki gerçek:))Hatta onun haberi olmadan onun için ona olan aşkımı anlatan bir günlük tuttum. Sonra ona söyleyince büyü bozuldu tabi, illa okuyacağım diye tutturdu:))Neyse 1 sene kadar sonra dayanamadım ısrarlara, okuttum. Sonra hayatımıza sihirli bir değnek dokundu. Meğer ben ona olan aşkımı sevgimi hiç anlatamıyormuşum. O günlükleri okuyunca beni, duygularımı daha iyi anladı sanki...Yaptığım her şeyin anlamını çözdü. Sonra mükemmel çift olduk (bence tabi ) :) Çooooooooooook uzun zamandır birlikteyiz ama hiç ayrılmadık, doğru düzgün kavga bile etmedik. Belki ufak tefek atıştık ama hiç bir günümüz küs geçmedi. Biz insanlar, ne kadar iletişimden uzağız, en sevdiğimize bile sevgimizi anlatamıyoruz:))
Şimdi onun için yeniden bir günlük tutmaya karar verdim. Şu an :))) Evlilik hediyesi olur belki bu da:)) İçini resimlerle falan süslerim :)))En son sayfaya da mutlu son:)))Aha ahahaaa bak çok beğendim bu fikri :)))

Böyle benzer bir şeyi ben de yapmıştıııım. Nil. Hatta yanımdan ayırmam uzun süreli gittiğim her yere götürürüm. Şimdi yazmıyorum ama ilk günlerimizi unutmamak için hep yazmıştım. İyi ki de yazmışım. Nereden nereye geldiğimizi görmek adına da çok güzel oldu. Hatta okuduğum zaman çok mutlu oluyorum. Yazdıklarım benim mutluluk ilacım gibi. Ben ona da okudum.Çok hoşuna gitmişti. Kesinlikle uzun süreli sağlıklı ve mutlu bir ilişki için İ L E T Ş İ M çok çok önemli. Şimdi oraya yazmasam da kısa veya uzun mektuplar yazarım bazen kendimi ifade edebilmek için. Sözlü ifadem de iyi ama yazılı çok daha iyi düşüne taşına. Öyleee işte bu işler.

Mutlu aşklar bizim olsun.

Sevgiler.

Bugün iş görüşmem vardı. Tam ona giderken başka bir yerden de aradılar. Bir de bir arkadaşımın arkadaşı beni düşündüğüm bir kurs konusunda baya bir cesaretlendirdi...Hatta itekledi, illa ki yapmalısın diye ve de eşi yaptığı için de bilgilendirdi... Bu aralar hayatıma sihirli bir değnek dokunmuş hissine kapıldım. Hayatıma aksiyon akmaya başladı:)))Sabahları şu olumlamayı söylüyorum, çooook inanarak belki de ondandır:))) ''Bugünüm aydın olsun. Bugün evrenin bana vereceği tüm güzel mucizeleri kabul ediyorum. Evrendeki tüm iyilik, güzellik, huzur, dinginlik, bolluk, bereket,mutluluk, sağlık,başarı ve zenginliği sevgiyle kendime çekiyorum.Geleceğimi sevgiyle kucaklıyorum.Bugün yaşadığım her şey benim hayrıma. Kendim için mutluluk ve sürprizlerle dolu bir gün seçiyorum. Yaşadığım her şeyi tam olduğu haliyle kabul ediyorum...

Sabah olumlamana bayıldım.Bolluk, bereket, mutluluk her şey var içinde.İznin olursa olumlamanı bende kullanmak istiyorum :)))

Hatiicee beğenmene sevindim:)))Ama ciddi mi sordun anlamadım :))Yani tabi ki kullanabilirsin, ben yaptığım hemen her şeyi buraya yazmaya çalışıyorum ki herkes faydalandınsın diye:))Ama ciddi sormadıysan dalga geçme benimle eheee ehüü:)))))

Canım benim dalga geçmek gibi bir niyetim yoktu gerçekten.Sadece olumlamanı kullanmak istediğimi söyledim:))

Sweet 'im artık sana böyle demek istiyorum, izninle:)))Harikasın çünkü:))Sanırım bu sitede kendimi bulmamın dışında harika arkadaşlar da bulacağım:)))Herkes muhteşem burda:)))Evet kesinlikle katılıyorum sana, iletişim o kadar önemli ki... Hatta bazen aşktan, sevgiden bile daha çok...Çünkü iletişim kuramadığın bir insanı ne kadar çok seversen sev illa ki bir problem oluyor:( 1 arkadaşım var benim, sevgilisini çok seviyor ama sürekli bir kavga halindeler, sürekli ayrılıp barışmalar...Sevgilisinin ona değer vermediğini düşünüyor. Bence hiç de öyle değil aslında ama öyle bir iletişim sorunları var ki...Birbirlerine nelerden hoşlanıp hoşlanmadıklarını bile anlatamıyorlar. Aslında arkadaşım 3. kişilere anlattığı hislerinin yüzde onunu ona anlatsa tüm sorunları çözülecek bence...Özellikle kızlarda böyle bir şey var. En ufak sorunda gidip sevgilileri ile konuşacaklarına Ayşeeeeeeeeeeee, Fatmaaaaaaaaaaaaa, Zeyneeeeeeeeeeep nerdesiniz, çok kötü bişey oldu, ühüh üühüü üüüü:(( moduna geçiyorlar...Nolllduuuuu? Biz ayrıldık yani ben ayrıldım:))Nolduuuuu ki??? Ali'ye kalemi masanın kenarına koy demiştim, ortasına koymuş.Nasıl yaniiiiiiiiii? Yani demek ki bana değer vermiyor:)))Hadiiii yaaa; eee tatlım biz sana söylemiştik (Kızların tepkisi) :))) Ehee eheh ehü :))Çok mu sert oldu :)))İlerde ben de öyle olursam diye yazıyorum, kendime ders olsun diye:))))Saçma bir ayrıntı mı oldu ne, içimden geldi:)))
Eveeeeeeeeet mutlu aşklar hepimizin olsun:))))

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri