Nick değişimi ve Cd siparişi ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nacar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nacar

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
3
Merhaba,

uzun zamandır siteye girmemiştim. Hatırladığım nick ile girmeye çalıştığımda başarılı olamadım. Şifremi unuttum deyip yeni şifre istedim. Gelen nick'i kullanıyorum. Fakat kendi nickimi yeniden istiyorum. Neden böyle bir karışıklık oldu acaba?

Önceki akşam cd siparişi için mail yazmıştım. Cevaplanmadı. Ulaşmadı mı acaba?

Subliminal mp3leri indirmeye çalışıyorum. Rapidshare çok sık hata veriyor. Çok zamanımı aldı, şu anda sadece kendine güveni indirebilmiş durumdayım. Çalışır halde olmasını sağlayabilir misiniz?

Teşekkür ederim.

İyi akşamlar..

Merhabalar,

Nickinizin değişmesini anlayamadım ben. Şifrenizi yeniden istediniz ve size yeni bir nick mi gönderildi? Şu an giriş yaptığınız nick mi gönderildi size yeni bir üyelik mi aldınız? Problemi anlayabilirsem yardımcı olmaya çalışıcam.

Sevgilerimle. actionsmile

Merhaba,

benim nickim eflatundu. Eflatun olarak değiştirir misiniz?

Selamlar..

Eflatun ismi sistemde kayıtlı olduğu için isteğinizi gerçekleştiremiyorum.

Sevgilerimle. actionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri