- Reaksiyon puanı
- 51
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara
şamanım kanatsız meleğim mlk34
tekrar tekrar yazdım okuduklarını.. kızmak ne demek.. beni kendime getirecek hertürlü eleştiriye açığım.. acımasızca olsa bile..ki sen gayet güzel ifade etmişsin herzamanki gibi ark5
o adamın cv'm hakkında söylediklerinin bir önemi yok benim için.. evet enerjimi tüketti .. ama burada suçlanacak biri varsa o da benim.. izin vermemeliydim.. o sadece bir zavallı.. benden daha vahim durumda.. ben bu noktaya tabiri caizse tırnaklarımla kazıyarak geldim.. kendini bilmezlerin eleştirileri için değil.. neler yaptığımın, neler yapacağımın farkında olamamak gibi bir özrüm var şu an.. o yüzden etkileniyorum.. haketmedim diyorum.. haketmediysen bunu göster değilmi ama dunk56
gösterecem az kaldı y789
tamam şamanım ne desen haklısın gülüm.. çalışmalarımı arttırıyorum..
güçlü olduğum bana söylenmese inan farkında değilim gücümün utananadam
özellikle bunun üzerine bir çalışma yapmalıyım ben onayi
sıkı dur iş dünyası ben geliyorum bisiklet
fazlamı oldu ne sevincli olsun hih33 ben geliyorum yine de thumbsanim
kocaman kocaman öptüm kiss3
şamanım kanatsız meleğim mlk34
tekrar tekrar yazdım okuduklarını.. kızmak ne demek.. beni kendime getirecek hertürlü eleştiriye açığım.. acımasızca olsa bile..ki sen gayet güzel ifade etmişsin herzamanki gibi ark5
o adamın cv'm hakkında söylediklerinin bir önemi yok benim için.. evet enerjimi tüketti .. ama burada suçlanacak biri varsa o da benim.. izin vermemeliydim.. o sadece bir zavallı.. benden daha vahim durumda.. ben bu noktaya tabiri caizse tırnaklarımla kazıyarak geldim.. kendini bilmezlerin eleştirileri için değil.. neler yaptığımın, neler yapacağımın farkında olamamak gibi bir özrüm var şu an.. o yüzden etkileniyorum.. haketmedim diyorum.. haketmediysen bunu göster değilmi ama dunk56
gösterecem az kaldı y789
tamam şamanım ne desen haklısın gülüm.. çalışmalarımı arttırıyorum..
güçlü olduğum bana söylenmese inan farkında değilim gücümün utananadam
özellikle bunun üzerine bir çalışma yapmalıyım ben onayi
sıkı dur iş dünyası ben geliyorum bisiklet
fazlamı oldu ne sevincli olsun hih33 ben geliyorum yine de thumbsanim
kocaman kocaman öptüm kiss3