sanemce bir kapı kapanırsa diğer kapılar açılırsanemce ' Alıntı:bugün itibariyle işsizler kervanına katılmış bulunuyorum
birsüredir maruz kaldığım psikolojik baskılardan dolayı, dün vücut error verince başka iş bulunca çıkma fikrimden vazgeçip hemen bıraktım işi.
titreme kalp çarpıntısı,nefes darlığı... acile götüreceklerdi istemedim ve işi bırakacağımı yapamadığımı söyledim. ben alışmışım aktif çalışmaya, bütün gün hiçbirşey yapmadan oturmak sıktı beni.
bu sabah gittim eşyalarımı, ortalığı toparladım çıktım..
eh bunca psikolojik stresten sonra birkaç gün dinlenmeyi hakettim..
kızımla güzel keyifli bir kahvaltı yaptık ttli3
akşam üzeri de kitapçıya gidip gönlümüzü zenginleştireceğiz k8908 almak istediğimiz kitapları alırız belki. oldum olası sevmişimdir kitapçıda zaman geçirmeyi. raftaki kitapları tek tek incelemeyi, birgün almak üzere kitaplar seçmeyi..
uykulusmile uykulusmile ben güzellik uykusuna yatayım biraz hehehe üfür üfür esen pencere önünde biraz uyuyayım thumbsanim
saygılı sevgiler hismiley
sanemcem sen işsizler kervanına değil..kendine yeni fırsatlar yaratanların kervanına katıldın..işsiz psikozuna girme sakın ablam..yine her sabah erken kal ve giyin aynı işe gittiğin günlerde olduğu gibi..yeni ve sana daha fazla doyum veren bir iş bulam fırsatını yakladığın için sevin..dualarımız seninle saygılı sevgilersanemce ' Alıntı:bugün itibariyle işsizler kervanına katılmış bulunuyorum
birsüredir maruz kaldığım psikolojik baskılardan dolayı, dün vücut error verince başka iş bulunca çıkma fikrimden vazgeçip hemen bıraktım işi.
titreme kalp çarpıntısı,nefes darlığı... acile götüreceklerdi istemedim ve işi bırakacağımı yapamadığımı söyledim. ben alışmışım aktif çalışmaya, bütün gün hiçbirşey yapmadan oturmak sıktı beni.
akşam üzeri de kitapçıya gidip gönlümüzü zenginleştireceğiz k8908 almak istediğimiz kitapları alırız belki. oldum olası sevmişimdir kitapçıda zaman geçirmeyi. raftaki kitapları tek tek incelemeyi, birgün almak üzere kitaplar seçmeyi..
uykulusmile uykulusmile ben güzellik uykusuna yatayım biraz hehehe üfür üfür esen pencere önünde biraz uyuyayım thumbsanim
sanemce ' Alıntı:bugün itibariyle işsizler kervanına katılmış bulunuyorum
redflowers ' Alıntı:İşte bu sevincli sevincli .
Canım harika bir haber bu.Çok sevindim mükemmel. alk78
SpY.GaMe ' Alıntı:haberler çok iyi. inşallah çarşamba çalışırsın...
alk78 art56art56
hayalayaz ' Alıntı:inşallah hayırlı haberlerle dönersin..şimdi sıra pamukta..ama biz 2 noktaya devam ediyoruz..inşallah hepiniz güzel ve ideal işlere kavuşursunuz tez elden 96
suzzy ' Alıntı:<center></center>harika... blissy hep birlikte istemenin büyüklüğü işte...hepimiz kocaman bir enerji topu oluşturduk...![]()
müthiş... gogogo
sanemcem canım dilerim görüşmen hayırlı geçer...çok sevindim..güzel haberlerini bekliyoruz... cilgin897
sevgiler... kiss3
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.