negatif enerjili insanlar

kuzusu

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
mesela sabah pozitif bi enerjiyle kalkıyorum ama negatif enerjili bi insan pozitif enerjimi almaya yetiyor bununla nasıl başa cıkabilirim

evet bu sinir bozucu bir durum..elinden geldiğince muhattap olma diyicem ama bazen mecburen sağında solunda görünebiliyolar.

aynen öyle ya muhattap olmıcam dediginde bile muhattap olmamanın sebebi insanın sinirini bozuyo

"yalnızca pozitif enerjilerin bana ulaşmasına izin veriyorum" gibi olumlamalar olabilir mesela...sevgiler:)

insanların unuttuğu çok önemli birşey var. negatif enerji bulaşıcıdır evetttt..ya pozitif enerjiii..sen pozitif enerjinle neden negatif olanları değiştireceğine inanmıyorsun.. evet negatif bulaşabilir..ama senin o güzel pozitif enerjin yüksekse ışığını herkese herşeye ulaştıra bilirsin. ve en güzeli enerjinden hiçbirşey kaybetmezsin. .

(baktın karşındaki insan değişmemeye kararlı enerjini kimseyi değiştirmek için harcama onlar zamanı gelince seninle aynı frekansa kavuşurlar..)sevgiler..

verilen cevaplara bayıldım uygulamaya çalışacağım ben de

bir astrolog negatif enerjiye karşı, negatif olduğunu düşündüğün insanlarla göz göze gelmeden konuş. Birşey arıyormuş gibi sağa sola bak demişti. Bir de senin alın bölgene bakmasını engellemeye çalış. kafanı falan eğ demişti. işe yarıyor diye düşünüyorum. sevgiler...

sağ elinizi göbeğinize koyun, derin derin nefes alın, böyle durumlarda aşırı rahatlık veriyor sevincli saygılar..

negatif enerjili insan sayısı malesef daha fazlaaa :(

Sayısı fazla olsa da pozitifliğin gücü ve etkisi daha fazla onları olduğu gibi kabul edip biz kendi enerjimizi düşürmeden yola devam edelim...

Mesela bir konuda negatif düşünce sergileyen insanlardan etkilenmemek için şöyle derim: "Tamam, sen öyle düşünüyorsun ama bense bunun böyle olacağına inanıyorum."

Herkesten önce benim ruh halim ve düşündüklerim önemli.

Mümkün olduğunca (mümkünse her zaman ;) ) POZİTİF kalın...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri