neden yaygın değil...

hava-hoş

New member
1
HD RANK
Katılım
30 Kasım 2007
Mesajlar
200
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Yaş
55
neden bu telkinler eğitimiçin okullarda kullanılmamakta. acaba..mesela her sınıfta ders le birlikte fonda çalan müzikler eşliğinde bu olumlu telkinler çocuklara smiliyface gönderilebilse ..yanlış mı düşünüyorum arkadaşlar... eğitimcilerin olaydan haberi mi yok yoksa şaşkın bilemedimmm
 
Ynt: neden yaygın değil...

ah ah ne güzel konulara değindin. ilerde olacak inşallah.
zamanla kisisel gelişimden insanların haberi bile yokken.şimdi cok satan kitaplar,tvde bazi programlar bu konulara daha cok eğiliyor.
ben yozlasıp moda haline dönüşmesinden sonrada unutulmasından da biraz cekinirim fakat unutulacak bir konu değil bilincli olan kesim için özellikle.
bir de yumurta kapıya dayandı mı bu konulara ilgi duymak yerine.herkesin eğilmesini saglikli bilincli yaşamasını isterdim.
cunki o zaman kişilerde bir önyargi meydana geliyor.
aa hep sorunu olan insanlar(olmayan varmı acaba?) bu konuya eğiliyor gibi. bize gore değil gibi.
öncelikle ruhen ve bedenen sağlıklı olmak bilincine varmak gerekir.
sevgiler
 
Ynt: neden yaygın değil...

Ben dinletiyorum kısık sesle :)
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst