- Reaksiyon puanı
- 1
selam,
siteden surekli dusuyorum.
daha dogrusu soyle diyeyim;giris yapip herhangi biyere bisey yazdigimda, veya ozelmesaj yazdigim zaman, veya yeni bir konu acmaya kalkistigimda ''gonder'' butonuna tikliyorum ve karsima ''giris yapiniz'' uyari mesaji geliyor.
boylece yazdigim mesaj veya actigim konu aninda havaya ucmus oluyor.
bu cok sinir bozucu birsey.
kac kere oldu. bir degil iki degil, siteye uye oldugumdan beri boyle.
egerki yazdigim seyi kopyalayip '' giris yapiniz '' uyarisindan sonra yeniden giris yaparsam yazdigim seyi ikinci etapta gonderebiliyorum ama kopyalamak herzaman aklima gelmiyor, unutuyorum.
bu sorun sadece bendemi oluyor bilmiyorum ama gercekten cok can sykici bir durum.
bunun bir kolayi varsa lutfen bende bileyim.
yok herkes bu sekilde habire giris yapmak zorunda kaliyorsa neden bir cozum yolu bulunmuyor...
az once bir arkadasima uzunca bir ozelmesaj yazmistim ama maalesef yine sitenin azizligine ugradim ve mesajim uctu gitti.
simdiye kadar uye oldugum forumlarda boyle bir sorun olmazdi.
dolayisiyle saskin ve sinirliyim...
siteden surekli dusuyorum.
daha dogrusu soyle diyeyim;giris yapip herhangi biyere bisey yazdigimda, veya ozelmesaj yazdigim zaman, veya yeni bir konu acmaya kalkistigimda ''gonder'' butonuna tikliyorum ve karsima ''giris yapiniz'' uyari mesaji geliyor.
boylece yazdigim mesaj veya actigim konu aninda havaya ucmus oluyor.
bu cok sinir bozucu birsey.
kac kere oldu. bir degil iki degil, siteye uye oldugumdan beri boyle.
egerki yazdigim seyi kopyalayip '' giris yapiniz '' uyarisindan sonra yeniden giris yaparsam yazdigim seyi ikinci etapta gonderebiliyorum ama kopyalamak herzaman aklima gelmiyor, unutuyorum.
bu sorun sadece bendemi oluyor bilmiyorum ama gercekten cok can sykici bir durum.
bunun bir kolayi varsa lutfen bende bileyim.
yok herkes bu sekilde habire giris yapmak zorunda kaliyorsa neden bir cozum yolu bulunmuyor...
az once bir arkadasima uzunca bir ozelmesaj yazmistim ama maalesef yine sitenin azizligine ugradim ve mesajim uctu gitti.
simdiye kadar uye oldugum forumlarda boyle bir sorun olmazdi.
dolayisiyle saskin ve sinirliyim...