Neden Daha Az Tv İzliyoruz

Telkinler TV izleme isteğinizi azalttı mı?

• Kullanılan toplam oy
    165
Ynt: Neden Daha Az Tv İzliyoruz

merhaba,
ben de bu konu hakkindai goruslerimi bildirmek istiyorum.yaklasik 2 yil once master yapmak icin universiteye kaydoldugumdan beri tv hayatimdan cikti. sadece pazar sabahlari gulmek icin cizgi film izerdim. simdi ise hic aramiyorum. artik sitenizle de tanistim sitenizde dolasmaktan hele hic firsatim olmuyor. zaten tv bos vakitlerini doldurmak isteyenler icin , ama ben kendimi kitap okumaya verdim sanirim eskiye oranla ; kitap okuma ozlemim vardi 2 yildir ona kavustum diyebilirim. bu konuda size fazla yardim edemedigim icin uzgunum.
iyi gunler
ulku

ooo67 ya cidden tv seyretmiyorum yanlız olmadığımı bilmek iyi bu konuda geçen hafta bir sinemayı bekliyordum tv de geçenlerde açtım tesadüf başlamış ama 4 hadi bilemedin 5 dk sonra kapattım entresan ya.. dur bakalım daha adam akıllı 3. günümdeyim sırada neler olacak hadi hayırlısı.... bu arada uzun zamandır ilk defa iş baş vurusuna gittiğimde oradakilere insan kaynaklarına kıllık yapmadım ( ama hala insan kaynaklarına kıl olurum mevkisi arkasına gizlenip insanları gıcık etmek için aptal sorular soran kıllar topluluğu )

bende farkina varmamisdim tv izlemedigimin, eskiye nazaran hemen hemen hic izlemiyorum sayilir, acmak veya ay su saatte su basliycakdi gibi hic aklima glmiyor bile.
Korkunclu filmleri seyretmeyi cok severdim hele hele söyle tam ürpertecek cinli ruhlu filmler dusun
Simdi hic öyle seyler görmek istemiyorum, aman ne korkutup durayimki kendimi durup dururken diyorum, gülmek eglenmek varken.
Farkina vardim daha cok yarayisli isler yapiyorum artik, düsüncelerimde cok degisdi negativ düsünen bir insanin yaninda durmaya bile tahammül edemiyorum
telkinleri dinledigimden bu yana karar verme gücümde artti, eskiden kararsizligi cok cekerdim, yapsammi yapmasammi, iyiyi kötüyü secemeyecek haldeydim, ama artik farkindayim kararlarimi verirken ne istedigimi bilerek veriyorum, eskisi gibi yaaaa ne yapsam simdi diye sormuyorum kendime
cok mutluyum cok uy897

ben de daha az tv izliyorum önceden oyalanmak için izlerdim şimdi aramıyorum açık olsa da bakmıyorum pek sıkılıyorum telkinlerle daha mutlu oluyorum

ben akşamları tek haberleri izlerdim ve salı günleri avrupa yakasını izlerdim... İnanın bir haftadır unuttum ne heber ne dizi... kardeşim çağırıyor ve ben banane diyorum :D

aslında bu konuda bendede ilerlemeler var telkinleri dinledikten sonra ne televizyon ne telefon ne arkadas eksikligi hissetmiyorum benim için vazgeçilmez olan arkadaslarımı bile artık eskisi kadar aramıyorum annem size yatıp kalkıp dua ediyo y789 önceden yüz milyon olan fatura şimdi otuz milyona düstü smil56 ama kendi kendime yetiyorum mutlu olmak için pencereyi açıp hiç tanımadıgım insanların hareketlerine dikkat ediyorum tv izlemek yerine böyle ilginç elirtiler var bendede işte derty

Ama internet bağımlılığı var pc05 o yüzden pek izlenmiyor gibime geliyor.

ben tv eskiden de az izlerdim.şimdi iyice azalttım dizi bağımlılığıda ben de oluşmuyor.hemen sıkılıveriyorum.

bende tv yi çok izleyenlerdim.hem öyle böyle belgesel falan değil ne bulursam.tv yi kapatınca yalnız hissederdim kendimi,izlemesem bile mutlaka açıktı.hemde tüm gün sabah 7 akşam 24.abatmıyorum inanın.bazen oğlum hem salonun hem oturma odasının televizyonunu açıyordu.gidip kapatacağıma hoşuma gidiyordu, bi ses kargaşası içinde bende ikisinide izleyemeyip gündelik işlere dalmışken rahatsız olmayıp aksine rahat hissediyordum.cümlelerimi geçmiş zaman diye bitiriyorum çünkü inanılmaz bir şekilde tv den soğudum.hemde farkında olmadan.anlayın işte nasıl bir manyaklıkla tv izleyen ben iki haftadır tv açmadım.bu arada müptelası olduğum tek bir diziyi bile haftada bi gün izleyemiyorum.yarım yamalak şöyle ilgisizce bakıp hemen bıkkın şekilde kapatıyorum.gün boyu hiiiiçççç açmıyorum.bunun farkında değilmişim ayrıca.atakan beyin yazısını okuyunca aaaaaa ben hiç tv izlemiyorum ki dedim kendime ve yazmak istedim.ben bile farkedince şaşırdım.şu anda hissettiğim duygu sanki televizyon nedir bilmeyen böyle birşeyden haberi bile olmayan bir kişi duygusu.ilginç ama gerçek.sağolun atakan bey ve site yönetimi

bu rada ekleyeyim hemen telkinleri dinlemeye başlayalı 20 gün oldu.birçok değişiklik hissediyorum bunları mümkün olduğunca uygun konu başlıklarında belirteceğim .herkese iyi sonuçlar..

ya bu cok tuhaf telkinlere dinlemeye basalyalı yaklasık daha 5 gün oldu ve ben nereyse hic tv izlemiorum önceden tvsiz yapamazadım hep diziler programlar hepsini izlerdim şimdi sadece müzik dinliorum guitar ben çok şaşkınım şaşkın ama cok mutluyum hic tv izleme ihtiyacı duymuyorum wave wave

teşekkürler atakan abi tşkler destek olan herkese sapkal89

bende artık tv izlemek istemiyorum sürekli nette bişeyler araştırmak (konularımızla ilgili)bana daha çok zevk veriyor.tv nin sesi bile bana ağır geliyor.benim için onun başında geçen zaman kayıp gibi geliyor.

telkinler tv bağımlılığına da iyi geliyormuş galiba :)
ama ben tam tersine TV hiç izlemeyen biriyim..orada izlediklerim hoşuma gitmediği için baya uzun süredir izlemiyorum..
fakat bende bilgisayar ve internet bağımlılığı var...ve de sürekli muzik dinlemek...

bilgisayar da tv ye benzer bir araç olduğu için ona da iyi gelecektir diye düşünüyorum hadi bakalım hayırlısı....daha ilk günüm..
ve şu an hala dinliyorum....2. saati doldurmak üzereyim music45

Cok ama vok azaldı gerçektende...zaten cok ızlemezdım ama artık neredeyse hıc bakasım yok..teşekkurler

Bende sabah uyanir uyanmaz ilk yaptigim sey tv acmakti...fakat bende artik tv izleme ihtiyaci hissetmiyorum..hic acmasam aklima bile gelmiyor, sevdigim bi kac program var, saati ve gunu aklima gelmiyor artik, bu konuda cok mutluyum cunku cok fazla tv izliyordum... Atakan beye ne kadar cok tesekkur etsem azdir.. Allah sizden razi olsun

Telkinlerin beni bu kadar çabuk etkileyebileceğini hiç düşünmemiştim. Ama etkiledi ve artık televizyonun bana hiç birşey kazandırmadığı düşüncesindeyim. Onun yerine kitap okumaya başladım. Televizyonu açsam bile National Geographic gibi kanallar seyretmeye başladım. İzleme sürem en fazla 10-15 dakikaya düştü b456 Artık bana bilgi kazandıracak şeylerle daha ilgiliyim coffe2 Bu halimden aşırı memnunum. Çünkü önceden olmak istediğim insana her gün, her saniye birazcık daha yaklaşıyorum..

telknilerden sonra kendi elimdeyse 1 dk bile tv izlemiyorum. başak birindeysem mecbur izliyorum :) süper be tvler insanın psikolojisini bozuyor bence.

The Secret+Telkin Müzikleri=Sıfır TV (Oh be!)

Evet bu çok ilginç.Akşamları 1 saat izliyodum , takip ettiğim birşeyler olurdu.Şimdi hiç izlemiyorum aklıma gelmiyo tv izlemek gerçektende ohh bee.. derty

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri