ne yapacağımı bilmiyorum

Ne yazacağımı bilmiyorum desen daha iyi olurdu. Öncelikle kendi adına değer versen, sana da birileri yardımcı olurdu. Ancak sen kendi kimliğine değer vermiyorsun, dağınıksısın, işe buradan başla arkadaşların böyle birisini neden önemsiyor olsunlar.

Arkadaşın iftiraya tahammül edemeyen bir karaktere sahip sanırım dediğin kadarıyla
Ve sen arkadaşının güvenini oldukça sarsmışsın
Dönüp bir bakarsak o sensiz yapabiliyor sende onsuz yapmaya gayret göstermelisin.
Unutma bu hayatta hepimiz yalnızız her ne olursa olsun tek başına sorumlu tutulacağız

pek birşey anlayamadım bendunk56
şimdi arkadaşın seni dedikoducu bilip de seni ortamdan dışlıyormu eğer öyleyse ben hiç takmam gerçek elbet bigün gün yüzüne çıkar ve o utanır. otur sırada al eline bi kitap sana böle davranan bir insan seni nekadar sevebilirki sen onun için üzülüyorsun değmeyecek insanlara değer veriyorsun.sevse seni kollar destek çıkardı ama o seni dışlayıp arkandan dedikoducu dio güzelim yaniii96kl

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri