NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

Nasıldı, telkinlerin etkisinde bir artış hissettin mi?
[/quote]
Sadece 1 gece ve 7 dk. dinledim ama Tr-ance arkadaşımızın çok dinlemek zararlıdır dediği için bende fazla dinlemek istemedim açıkcası fakat Atakan abi elini bi atsa bu işe bişeyler olur bence thumbsanim
[/quote]

Çoktan Kasıt Günde Bir Saat DinLemeniz.. ( Maksimum Süre.. ) Fakat Tek İstisna İçeren ÇaLışmam Çakra Açma ÇaLIşması.. Çünkü Çakra Açmak Biraz Zaman İsteyen ( Sağlıklı açılmasını istiyorsanız.. ) Bir ÇaLIşma.. Onu 2 veya 3 günde bir günde 1 saat dinlerseniz kafidir.. Onun Harici Her Gün 1 Saat Boyunca DinLerseniz Kimseye Zararı Yoktur.. ( Tek Uyarım Epilepsisi Ve KaLp Hastası OLanlara.. )

SevgiLer...

TR-ance ' Alıntı:
Çoktan Kasıt Günde Bir Saat DinLemeniz.. ( Maksimum Süre.. ) Fakat Tek İstisna İçeren ÇaLışmam Çakra Açma ÇaLIşması.. Çünkü Çakra Açmak Biraz Zaman İsteyen ( Sağlıklı açılmasını istiyorsanız.. ) Bir ÇaLIşma.. Onu 2 veya 3 günde bir günde 1 saat dinlerseniz kafidir.. Onun Harici Her Gün 1 Saat Boyunca DinLerseniz Kimseye Zararı Yoktur.. ( Tek Uyarım Epilepsisi Ve KaLp Hastası OLanlara.. )

SevgiLer...

Tr-ance şimdi ben karar verdim, haftada 2ya da 3 kez dinlicem çakra açıcıyı (her dinleme 26 dakika olarak) Onun dışında da yine haftada 3 yada 4 kere telkin artırıcı çalışma ardından teta dalgasıyla birlikte telkinleri dinlicem (yaklaşık 45 dakika falan). Böyle bir dinleme bir zarar vermez umarım.
Bir de bir günde yarım saat çakra açıcı ve teta dalgalı telkin dinlesem 45 dakika o zaman bir zararı olur mu?
Benim kafam iyice karıştı bu konuda dusun

BLETERIA ' Alıntı:
TR-ance ' Alıntı:

SevgiLer...

Tr-ance şimdi ben karar verdim, haftada 2ya da 3 kez dinlicem çakra açıcıyı (her dinleme 26 dakika olarak) Onun dışında da yine haftada 3 yada 4 kere telkin artırıcı çalışma ardından teta dalgasıyla birlikte telkinleri dinlicem (yaklaşık 45 dakika falan). Böyle bir dinleme bir zarar vermez umarım.
Bir de bir günde yarım saat çakra açıcı ve teta dalgalı telkin dinlesem 45 dakika o zaman bir zararı olur mu?

Benim Hazırladığım ÇaLışmalarımı Başka Diğer ÇaLIşmalardan Öncesinde Veya Sonrasında DinLememeni Öneririm.. Mesela Çakra Açıcıyı DinLedikten Sonra Teta Delta Falan DinLeme Yani.. DinLediğinLe KaLmanı Öneririm.. art56art56

TR-ance ' Alıntı:
BLETERIA ' Alıntı:
TR-ance ' Alıntı:

SevgiLer...

Benim Hazırladığım ÇaLışmalarımı Başka Diğer ÇaLIşmalardan Öncesinde Veya Sonrasında DinLememeni Öneririm.. Mesela Çakra Açıcıyı DinLedikten Sonra Teta Delta Falan DinLeme Yani.. DinLediğinLe KaLmanı Öneririm.. art56art56

Tamam, cevap için teşekkürler... smil56

Bir de telkin etkisini artırıca çalışma var 15 dk falan, onu dinleyip ardından 30dk teta dalgasıyla birlikte telkin dinlense etkisi çok fazla olmaz mı?

BLETERIA ' Alıntı:
TR-ance ' Alıntı:
BLETERIA ' Alıntı:
TR-ance ' Alıntı:

SevgiLer...

Bir de telkin etkisini artırıca çalışma var 15 dk falan, onu dinleyip ardından 30dk teta dalgasıyla birlikte telkin dinlense etkisi çok fazla olmaz mı?

Zaten Telkin Etkisini Arttıran ÇaLIşma Beyni En Açık Konuma Getiren Dalga BoyLarını İÇeriyor.. Biraz Gereksiz KaLIr Sanırsam..

SevgiLer.....

TR-ance ' Alıntı:
BLETERIA ' Alıntı:
TR-ance ' Alıntı:
BLETERIA ' Alıntı:
TR-ance ' Alıntı:

SevgiLer...

Zaten Telkin Etkisini Arttıran ÇaLIşma Beyni En Açık Konuma Getiren Dalga BoyLarını İÇeriyor.. Biraz Gereksiz KaLIr Sanırsam..

SevgiLer.....

Peki o zaman dinlemesem de olur. Tekrardan teşekkürler.

Bugün de ne çok soru sordum ya dusun

Arkadaslar Rapid link le ilgili sorun yasiyorum..indiriyorum fakat acilmiyor, nerde neyi yanlis yaptigimi anlamadim,yardiminiza ihtiyacim var dusun

rapidi şimdi kontrol ettim bi sorun yok.çalışıyor.Yapman gerekenler linki tıkladıktan sonra gelen sayfada free yi tıklamak .sonra bırak saniyeler geri saysın.bittiğinde download linki çıkıcak.bu linki tıkladığında indirmeye başlar.tarayıcı olarak mozilla gibi ikinci bir seçeneğin varsa ondan dene bir de istersen.

peacemaker ' Alıntı:
rapidi şimdi kontrol ettim bi sorun yok.çalışıyor.Yapman gerekenler linki tıkladıktan sonra gelen sayfada free yi tıklamak .sonra bırak saniyeler geri saysın.bittiğinde download linki çıkıcak.bu linki tıkladığında indirmeye başlar.tarayıcı olarak mozilla gibi ikinci bir seçeneğin varsa ondan dene bir de istersen.

Peacemaker senin tarif ettigin gibi yapiyorum..fakat indirdikten sonra dosya acilmiyor...anlamadim bu isi..daha oncede TR-ance arkadasimin hazirladigi chakra ve meditasyon dosyasini indirdim ve kullaniyorum fakat nedense bu olmuyor.. 4897
yardimin icin tesekkur ederim

su duru bir de 1.sayfanın en başında bir download linki var.oradan da indirmeyi denedim.download ediyordu.bi de oradan dene istersen.olmazça başka bi çözüm bulunur ;)

peacemaker ' Alıntı:
su duru bir de 1.sayfanın en başında bir download linki var.oradan da indirmeyi denedim.download ediyordu.bi de oradan dene istersen.olmazça başka bi çözüm bulunur ;)

Peacemaker cevabin icin cok tesekur ederim
tekrar denedim ama varyaaaaa inanilir gibi degil yine olmadi, bugun o kadar cok denedimdi tekrar olmayince sinirlerim iyice bozuldu.. 789569... vardir bundada bir hayir diycem amaaa...uuufffff olmuyor olmuyooooorrr bende vazgectim...

Su_Duru ' Alıntı:
peacemaker ' Alıntı:

Peacemaker cevabin icin cok tesekur ederim
tekrar denedim ama varyaaaaa inanilir gibi degil yine olmadi, bugun o kadar cok denedimdi tekrar olmayince sinirlerim iyice bozuldu.. 789569... vardir bundada bir hayir diycem amaaa...uuufffff olmuyor olmuyooooorrr bende vazgectim...
rica ederim.garip ben bugün yine denedim ve yine sorun olmadan indirdim..senin için upload ettim yeniden rapid e bir dene istersen.Bide bunları denerken mozilla gibi ikinci bir tarayıcın varsa bununla da downloadı dene.Sorunun tarayıcıdan olacağını sanmıyorum ama bakalım bakalım.
İşte link
http://rapidshare.com/files/128006567/Natura_Sound_Therapy_3_By_TR-ance.rar.html

Peacemaker sayende nihayet programi indirebildim.. wave indirdigim programi acabilmem icin WinRAR gerekiyormus..
gogeldan bulup indirdim ohhh beeee ne zor isler bunlar...

Sevgiyle kal

güllerinperisi ' Alıntı:
Atakan Bey natura sound therapyi  nasıl  dinlemeliyiz?araştırdım  ama...........cevap bulamıyorum.hani  telkinlerin  bir sırası  ve düzeni  var..bu  beyin  dalgalarını  dinlemenin  basamakları  neler?umarım  bizi yardımcı  olursun...sevgi  ve  saygılar..

benim aklım programı kuramamak konusuna gitti yanlış yazdım
kuruluşunu tarif etmişim.
ben keyfime göre dinliyom.yatmadan önce 15-20 dk dinleyip
bazen sonunda biraz olumlamayla sonlandırıyom.bazen süreyi
tamamladıktan sonra imgeleme yapıp yatıyom.en sevdiğim programlardan.
iyi ki haberdar olmuşuz bu programdan.

Dreamland a bu güuel programi biza sundugu icin RefQ ya da detayli aciklayici bilgileri icin cok tesekkürler.. Harika bir program herkese tavsiye ederim..

Tekrar teşekkürler,hepiniz uğraşıp birşeyler ekliyorsunuz,bende böyle programlar yok,ne yapayım diye düşündüm,prgramın "factory preset" de yazanları çevirmeye çalıştım ttli3 Yanlış ve eksik çeviriler için kusuruma bakmayın,çeviremediğim yerlerin doğrusunu da yazalım buraya

naturaevirity8.jpg

naturaeviri2vv6.jpg

azarrath çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun çevrilmemiş yerleri çevirebilecek arkadaşlarda çeviri yaparlarsa çok mutlu oluruz bir de seriallerin ne olduğunu açıklayabilecek arkadaşlar ne olduğunu bilmiyorum çok memnun olucam ne işe yarıyor ne yapmak lazım shamanic yardımcı olurmusun canım benim

Asalet merhabalar.. ben sana yardimci olmaya calisiyim... blissy blissy blissy

Simdi once programi yükle , yükleme bittikten sonra .rar dosyasina tiklayip exe yazan dosyayi iki sefer tikla acicak .. Hemen sana serial number dicek .. iste o bosluga 1. sayfada verilen serial numaralarindan bir tanesini ( ben ilki kopyaladim ) ya aynen kendin yaz yada kopyala yapistir yap söyledigim yere ... ondan sonra da okeye bas... program hemen karsina cikicak... Umarim yardimci olabilmisimdir eger yeterli gelmediyse yada olmadiysa tekrar daha detayli adim adim yazarim sana...

Sevgiyle Kal.. s456

canım benim ben bayağı acemiyim programı kardeşim yüklemişti nasıl yükleniyor bilmiyorum o yüzden dediklerini uygulayamıyorum ancak görmem ya da çok ayrııntılı anlatman lazım neyse seni yormayayım akşam kardeşime yazdıklarını gösterip tarif ederk yaptırırım çookkk teeşkkür edrim ama sen fazla uzaklaşma belki sorum olabilir birde kulaklık resmi çıktığı zaman kulaklıkla dinlenilmesi gerekiyor değilmi eğer çıkmazsa kulaklıksız dinleyebiliyoruz yoksa hepsimi kulaklıkla dinleniyor serial ne işe yarıyor pek bir cahalım canımm.. smil56 smil56 yardımların için teşekkürler canım benim

sapkal89 Asalet cim rica ederim canim yaaa onemli degil... ager cok acemiysen o zaman kardesin geldiginde programi sana acsin , benim yazimi goster dedigim gibi serial numarasini yapistirsin ...

Serial numarasi canim programi free kullandigimiz icin.. aslinda bu program parayla ama saolsun dreamland arkadasimiz parali programi bu orjinal serial key sayesinde free olarak devamli kullanmamizi sagladi.. Serial key girdigin zaman böylelikle program free olarak her zaman bilgisayarinda olucak... Anlamana yardimci olmusumdur umarim.. k8908

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri