NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

cent ' Alıntı:
TR-ance ' Alıntı:
cent ' Alıntı:
merhabalar sorunu çözdüm artık verilen linklerden indirmeyi başardım yalnız sorularım var cevaplarsanız sevinirim benim seçtigim dalga seslerini yigenim ses ve hızlarını ayarlamıştı bu indirdigim linklerde bir ayar hız ayarı gibi bir ayar gerekiyormu direk indirdigimizi dinleyebiliyormuyuz ayarlamalarda bir bilgim yok yani tamiçerikli diyim yanlışlıklar yapmayım çocuklarıma daha önce dinledigim seslendirmeleri berabe dinlemekteydik bu indirdigim linklerdekini çocuklarımla beraber dinleye bilirmiyim teşekkürler

bilgili arkadaşların detaylı bir açıklamasına şimdiden teşekkür ederim
sevgiyle kalın smiliyface

Herhangi Bir Editleme Gerek Yoktur.. Windows Media PLayer Winamp vb. Media Oynatıcılarda Dinleyebilirsiniz.. Bu Sesleri Beraber Dinlemek Gibi Bir Seçenek Yok Sanırım Çünkü Bu Sesleri Sadece Kulaklıkta Dinleyebilirsiniz...

TR-ance açıklamaların için teşekkür ederim öncelikle 1 kerede dinledigim alfa seslerinin kulaklıkla degil normal dinledim farkı daha iyi anladım kulaksız dimledigimdede etkilendimin farkına vardım yalnız bu linklerdeki sesleri çocukların dinlemesinde bir sorun olurmu özellikle 12 yaş altı çocuklar dinlerse veya dinletilirse sorun olmaz diye düşünmekteyim bilgi verirmisiniz teşekkürler

sevgiyle kalın 8977

Bencede Bir Sorun OLuşturmaz.. Fakat Siz Atıyorum Yarım Saat Dinliyorsanız OnLar 15 Dakika Dinlese Daha İyi OLur..

ya benim sorularım bitmez valla.yine durdum durdum bir soru buldum.peki bu dalgalar dinlediğimiz anda mı etkili ilerleyen saatlerde bir faydası var mı.misal bende konsantrasyon eksikliği var beta ve alfadan biraz dinlesem dinlediğim anda mı konsantre olmam gereken şeyi yapmalıyım.yoksa bunları belirli bir süre hergün dinleyince beynimiz daha sağlıklı dalgalar üretiyor mu? bu üçünü istiyomm derty

özlem ' Alıntı:
ya benim sorularım bitmez valla.yine durdum durdum bir soru buldum.peki bu dalgalar dinlediğimiz anda mı etkili ilerleyen saatlerde bir faydası var mı.misal bende konsantrasyon eksikliği var beta ve alfadan biraz dinlesem dinlediğim anda mı konsantre olmam gereken şeyi yapmalıyım.yoksa bunları belirli bir süre hergün dinleyince beynimiz daha sağlıklı dalgalar üretiyor mu? bu üçünü istiyomm derty

İlerleyen Saatlerde Etkisini Çok Rahat Bir Şekilde Görürsünüz.. Dinlediğiniz An Sadece Dinlediğiniz Dalgalara Konsantre OLun.. Ve Emin OLun Sağlıklı Beyin Dalgaları Üretiyor Ve Buda Kalıcı OLuyor..

dün akşam bu program da şifre istedi bende sildim.sizde de şifre istiyor mu bilgisi olan var mı ?

hayır özlem bende dinliyorum şifre istemiyor

özlem ' Alıntı:
dün akşam bu program da şifre istedi bende sildim.sizde de şifre istiyor mu bilgisi olan var mı ?

art56art56

programı indirim kullanmaya başladım ve inanılmaz derecede güzel. emeği geçen tüm arkadaşlarıma en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Ayrıca içerik itibariyle ülkemizde önemli bir eksikliğin giderildiğini düşünüyorum. İyiki varsınız arkadaşlar teşekkür ederim.

Ay canıııım yerim ben kuşları !! güzellerim beniimm... yağmur yağıyor,kuşlar bir amazon ormanında gibi cıvıldıyor şekerlerim benim ttli3 ttli3 ttli3 ..küçük güzel bir cennet kiss3 kiss3

çok ama çok teşekürrler..İşte huzur bu... smiliyface

heeepinize gönülden teşekkürler ne diyceğimi bilmiyorum paylaşımlarınız için 25889

duru79 ' Alıntı:
hayır özlem bende dinliyorum şifre istemiyor

bende bir kaç gün öncesine kadar dinliyordum bu mesajı yazdığım sırada benden şifre istedi.bende sildim yeni yükledim yine aynı yaa off 789569

Kızılderili flüt + ambient space 1 'in 2.si + su sesli telkin inanılmaz bişey ya arkadaşlar mutlaka deneyin,kanyonlarda geziniyorum şu an amerikanın vadileri ,güneş batıyo :))))) 44 44

pamukk ' Alıntı:
Kızılderili flüt + ambient space 1 'in 2.si + su sesli telkin inanılmaz bişey ya arkadaşlar mutlaka deneyin,kanyonlarda geziniyorum şu an amerikanın vadileri ,güneş batıyo :))))) 44 44

ben bu programa aşık oldum gercekten!! bunsuz 1 gun bile geciremiyorum..Kızılderiliden sonra şimdi de su sesi telkinli ,gökgürlemeleri altında piyano dinlioyrum ...Muhteşem! Muhteşem ! Muhteşem! 128956 ice1 cat22
Sevildiğimi hissediyorum dinlerken,bu ne güzel bir duyguymuş,net olarak biri tarafından sevilmesem de,ya da sevildiğimi dile getirmeseler de..

telefona (w810i) bu proğramı nasıl uyumlu hale getiririz... smiliyface

janverjan ' Alıntı:
telefona (w810i) bu proğramı nasıl uyumlu hale getiririz... smiliyface

Bu Seslerin Telefonda Hiçbir Etkisi OLmaz.. Tarafımca Denenmiştir...

mp3 haline gelebiliyormu ?mp3 şeklinde telefonda dinlesek etkisi olurmu

arkadaşlar nolur biliyosanız bi yardım edin
ben su sesli telkinlerim winampta calıyoken üzerine buradan piano acıyorum(yani brainwave synch. durumunu açmadan)ve gündüz de böyle dinlemek istiyorum ornegin dışarda dolaşırken deniz kenarında falan:) ama bunu nasıl başaracağım,yani bu sesleri kaydetmem gerek dimi heralde mp3 formatında,bunu bilen arkadaşım var mı ??? help please dusun b456

pamukk ' Alıntı:
arkadaşlar nolur biliyosanız bi yardım edin
ben su sesli telkinlerim winampta calıyoken üzerine buradan piano acıyorum(yani brainwave synch. durumunu açmadan)ve gündüz de böyle dinlemek istiyorum ornegin dışarda dolaşırken deniz kenarında falan:) ama bunu nasıl başaracağım,yani bu sesleri kaydetmem gerek dimi heralde mp3 formatında,bunu bilen arkadaşım var mı ??? help please dusun b456

tabii en önemli konu bu kaydı yaptıktan sonra telkinlerin özelliğinin bozulmaması kaybolmaması

SELAM ARKADAŞLAR BEN BU PROGRAMI İNDİRDİM AMA BİLGİSAYAR ÖZÜRLÜ OLDUĞUM İÇİN BİRİ BANA YAPIŞTIRMANIN NASIL YAPILDIĞINI ANLATABİLİR Mİ LÜTFEN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

yapıştırma dan kasıt ilk sayfadaki anahtar harflerden bahsediyorsanız eğer. program kurulduktan sonra sizden serial/key ister bu sırada o harfleri yazmalısınız. bende şimdi indiriyorum. birkaç dakikaya kurarım.

ilgilendiğiniz için teşekkürler seriallerin başında yapıştırılıp trialin kalkmasıyla ilgili yapıştırmadan bahsediyorum umarım acıklayıcı olmuştur

dreamland ' Alıntı:
Natura sound therapy programı (bilinç altı ses dalgaları ile tedavi programı) en son versiyonu. İndirme
linki: http://www.download.com/Natura-Sound-Therapy/3000-2054_4-10068715.html?part=dl-NaturaSou&subj=uo&tag=button&cdlpid=10068715
Seriallerin birtanesini başlangıçta seçip yazın(yapıştırın) trial kalksın.Selam ve muhabettle...

Serial: URKL-W3K8-O2L5-L2N8

URKL-N2G2-K5M3-S1R6

URKL-I7I2-M8J2-P4V6

URKL-F9J3-F7D8-W4X6

URKL-J3K2-J8Q6-G3Z8

bu kırmızı olanlardan her hangi birini seçip üzerinde sağ tıkla kopyala de sonra gerekli yerde sağ tıkla ve yapıştırı seç (ben ilk serial i yapmıştım) sonra güle güle kullan pc05

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri