nasıl öleceğinizi öğrenin

Ynt: nasıl öleceğinizi öğrenin

bana AIDS sonucu ölebilirsiniz çıktı yahu sevincli kondom filan diyor ne iş khkh56

benim boğularak ya da soğuktan donarak ölmek gibi bir korkum var aslında ama yanarak ölcekmişim 4897

Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta.

Yanarak 88a

khkh56 çok saçma

selam
şaka gibi bir test ve sonuç.....tek eksik hiç gülmedim..... dlckrn

Kalp krizi dedi
Allah korusun!

ne bu yafv aids meids ne dıyor bu :D

Heralde en iginci benimki oldu.. He he Kaşınıyormuşum, biri beni fena halde benzeticekmiş, dayak yiyerek ölcekmişim :)

Ben smileyeri buamıyorum arkadaşlar niye bende yoklar:(

Trafik kazası
Motorlu araçlar senin için büyük risk teşkil ediyor. Hızlı araç kullanma, trafik kurallarıan dikkat et. Toplu taşıma araçlarını kullan. Hatta mümkünse küçük bir kasabada sessiz sakin bir şekilde yaşamaya çalış. teknoloji ilerliyor ilerledikçe arabalarada yansıyor hiç sanmıyorum bi 5-6 sene sonra arabam olduğu zaman kaza yapmayan otomobiller bile olacak kendi kendini park eden öndeki aracı takip mesafesini koruyan şerit ihmalı önleyici ve daha bir sürü şey trafik kazasında ölmem için yaya halinde olmam gerekir

aynen bende dayak sonucu olecekmışım!!hey allahım yaa..

çok ama öok saçma bir test.bir.ölümün yaşı yoktur.iki.Allah hayırlı ölüm versin.(anadoluda kullanılan bir sözdür.elbette ölümünde hayırlısı vardır)üç geleceği ancak Allah bilir

sen ölmeyeceksin bu dünyada direk gibi dikili kalacaksın diyor
utanmadan daima ruhumuzda yaşacaksın diye de eklemişdl67

sen boyunu uzatan arkadaştın değil mi? evet bence de ölmeyeceksin...956k

yaşlanarak ölecekmişim ben de..huzurevinde ölmek istemediğime göre gelinlerimle damatlarımla iyi geçineyim bari :)

Kanser
Kanser sonucu ölme ihtimalin çok yüksek. Cep telefonu kullanma. Baz istasyonlardan uzak dur. Sağlıklı besinler ye. Bilgisayar kullanma, günde 1 saatten fazla TV seyretme. Nükleer santralde çalışma.

tahminim doğru çıktı... e insan kendini bilir dimi..

Allah (c.c) herkese hayırlı ölümler versin. AMİN

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri