nasıl güveneceğiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ac17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ac17

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Selamun Aleykum.Biz bu telkinlerin içeriğini anlamadığımızdan dolayı kolaylıkla güvenemiyoruz.İçinde kötü mesajlar vermediğine nasıl güveneceğiz?Belki bizi masonluğa vb. şeylere itecek mesajlar var.Veya kötü davranışlara sevk eden mesajlar... Nasıl güveneceğiz? Teşekkür ederim. krz56

merhaba ilk olarak bir insana asla kendi rızasının dışında telkin empoze edilemez edilse dahi etkili olmaz o kadar zayıf varlıklar değiliz. ee o zaman nasıl televizyondaki şarkılardaki subliminallerden etkileniyoruz ? diyebilirsin bunun cevabıda orda kullanılan teknik etiketlemedir insanın ilkel dürtülerini bir ürün veya fikirle bağlar o ürünü her gördüğümüzde ilkel dürtülerimiz sayesinde ilgimizi ona bağlarız.

forumda binlerce üye var, yüzlerce günlük ücretsiz ücretli telkinlerden yararlanmış deneyimlerini yazmış insan var ister günlükleri inceleyin ister forumu ister üyelere bizzat mesaj atın

merhaba ilk olarak bir insana asla kendi rızasının dışında telkin empoze edilemez edilse dahi etkili olmaz o kadar zayıf varlıklar değiliz. ee o zaman nasıl televizyondaki şarkılardaki subliminallerden etkileniyoruz ? diyebilirsin bunun cevabıda orda kullanılan teknik etiketlemedir insanın ilkel dürtülerini bir ürün veya fikirle bağlar o ürünü her gördüğümüzde ilkel dürtülerimiz sayesinde ilgimizi ona bağlarız.

forumda binlerce üye var, yüzlerce günlük ücretsiz ücretli telkinlerden yararlanmış deneyimlerini yazmış insan var ister günlükleri inceleyin ister forumu ister üyelere bizzat mesaj atın

peki kendi rızamız dışında telkin empoze edilemez diyorsunuzda Atakan bey neden inansanızda inanmasanızda telkinler işe yarar diyor ve bir çok üye var telkinleri haberi olmadan arkadaşlarına yakınlarına dinletipte etkilerini gözlemleyebilen. Bilinç altına gönderilen mesajlara müdahale edebildiğimizi sanmıyorum.

Ses ile müziği ayırabilen bir çok program var içinizin rahat etmesi için onları denemenizi öneririm. Bu en doğal hakkınız.

Ses ile müziği ayırabilen bir çok program var içinizin rahat etmesi için onları denemenizi öneririm. Bu en doğal hakkınız.

şu programların bir linkini verseniz de herkes rahatlasa ben araştırdım fakat bulamadım

Siz her gördüğünüz fikre kendinizi kaptırıyorsanız sıkıntı sizde oluyor bana kalırsa :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri