Mutluluk telkini tüm telkinlerin içeriğinde sabittir.Ayrica indirmenize gerek yoktur.yılmaz ' Alıntı:Atakan Bey mutluluk telkinini sitede göremiyorum. bu telkini ben mi bulamıyorum yoksa bunun kaldırılmasının özel bir sebebi mi var?
2. sorum da şu:ben 2 hafta sucluluk ego güclendirici telkinlerini dinledim.5 gündür baskalarının görüslerini telkinini dinliyorum.diğer kendi seçtiğim 5 telkini bir anda listeme eklesem ne olur? yeni ekleme için her telkini birkaç gün dinleyip benimsemek mi lazım? bu konuda net bir cevap yok. forumda. sadece etkisinin gec olacagını yazmışsınız?
lerzan ' Alıntı:gelin gozlerimizi bir an icin isteyerek kapatalim..eskimekten boyalari dokulmus bir minik kare masanin etrafina oturalim.
masa bir dagin tepesinde olsun. dagin da hemen dibinde gozumuzun alabildigince carsaf gibi bir deniz uzansin..
ferya ' Alıntı:Merhaba tekrar ben,
Sevgili Atakan bey, telkinlerin ingilizcelerinide yaptinizmi veya yapmayi dusunuyormusunuz? Ben Kanadada yasiyorum ve sizin sesinizden ingilizce okunmus telkinleri bir kac arkadasiminda dinlemeye baslamasini istiyorum blissy. Ses tonunuz cok guzel ve okuma sekliniz de oldukca etkileyici, bunun, telkinlerin basari sansini cok yukselttigine inaniyorum. Tabi birde, benim begendigimi baskasi beyenmeyebilir ama guzel ses, guzel muzik heryerde ve her sartta guzeldir gibime geliyor. Hersey icin tekrar tesekkur ederim, bu site, insanlara, gozle gorulenin disinda cok buyuk ve evrensel bir yardimda bulunuyor, lutfen devam edin, islerinizde basarilar dilerim.
Sevgi ve Isikla kalin.
ferya
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.