müzik sesi

davutby

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
iyi akşamlar telkinlerin sesini en sona indirdiğim halde yine de ses çok geliyor.özellikle ego ve topluluk k.k telkinlerin müziği daha çok geliyor.Buna bir çözüm bulan var mı.Siz nasıl dinliyorsunuz.

uyurken ve gündüz de dinliyorum.telefondan dinliyorum

Mesela uyurken ben seslere karşı duyarlılığım arttığı için ses yükseliyormuş gibi hissediyorum bazen. Ama gündüz problem olmuyor. Dinlediğiniz versiyonu değiştirmek çözüm olabilir belki ben kendine güveni klasik müzik olarak dinliyorum, diğerlerini doğa; doğa versiyonları daha kısık sesli sanki. Telefondan ekolayzır ayarları varsa onlara bakabilirsiniz.

doğa sesini dinlemeyi bıraktım. en sevdiğim telkin müziği şu an klasik versiyonu olanlar..Telefonun (n73) e kolayzer ayarlarını en düşüğüne getirdim.Yine de çok fazla ses geliyor.çok teşekkür ederim cevapların için sweet.

evet uyku bölmüyor ama topluluk karşısında konuşma da bazı yerlerde çok yükseliyor..odaya gelen olursaa ne oluyor böyle demelerinden çekiniyorum..gecenin bir saati uyuduğum halde bir de klasik müzik sesi oldu mu çok tuhaf görülebilir.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri