Mutlu yıllar evrene emir veren arkadaşım :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bigokyanus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
956kGeçmi kaldım bebişim mutlu,sağlıklı nice yıllar,sevdiklerinle senin olsun.Amin....

iyiki doğdun bengusu..
uzuuun sağlıklıııı mutluu yıllar...
sevdiklerinle nice yıllara...

iyiki doğdun bengüsuu iyiki doğdun bengüsu iyi ki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllarrr sanaaaaaaaaaaa :) alk78alk78alk78

iyi ki doğdunuzzzzzz :) iyi ki tanımışız sizi:) Nice güzelll yaşlara, yeni yaşınız size ve sevdiklerinize güzellikler getirsin, mutlu etsin:)
sevgiyle yaşayın:)

Geç kalmışım biraz, bu aralar siteye pek giremiyorum. :(

Doğum gününüz kutlu olsun. Neşeniz, enerjiniz hiç sönmesin.:) Nice yaşlara efenim.:)

Sevgiler. kiss3

Bengusu sevdiklerinle nice mutlu yıllara ...mutlulukları çekebilme ruh haline sahip güzel insan iyiki varsın...

sevgili bengusu
geç kaldım biliyorum.utananadamdoğum günün kutlu olsun.bolluk bereket sağlık mutluluk seninle olsun.
bütün dileklerin bonusuyla kapına gelsin.
iyi ki varsın.
sevgilerimleO0
sevgili aybükem çok teşekkür ederim.bütün güzellikler hayatımıza bonusuyla gelsin.iyi ki varsınactionsmile

Doğum gününüz kutlu olsunn :) Nice mutlu yılları sevdiklerinizle geçirmeniz dileğiyle...
sevgili frezya çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.actionsmile

İyiki doğmuşsun iyiki seni tanıdık. Hayatın boyunca bu enerjinin hergün artması dileğiyle bebişlerin ve eşinle mutlu ve umutlu bir ömür diliyorum. Kendini tanımanın kıymetini bil sevgilerimle canım benim...........
sevgili arca çok teşekkür ediyorum bende iyi ki tanıdım sizin gibi güzel dostları.kendimi tanımanın kıymetini biliyorum umarım her kes bilir.iyi ki varsınactionsmile
images

Canım beniiiiiiiiim,

Ben bu kadar mutlu ve kutlu bir günü kaçırır mıyım???

Senin o gülümseyişin, o güzel enerjin ve sımsıcak kalbin daim olsun. Evren

dileklerini tek bir bonusla değil, binlerce bonusla göndersin inaşşalahh...

Gönlü güzel arkadaşım benim,

Güzel kızların ve güzel ailenle bir ömür sağlık, mutluluk, sevgi ve bolluk

bereket diliyorum sana canımıniçi.

Yaşadığın her günün her anın huzurla ve aşkla dolu olsun.

Kendim için de en yakın zamanda

yanına gelmeyi diliyorum.

İyi ki varsın güzeller güzeli :)))

Seni sevgiyle sımsıkı kucaklıyorum

ve en koccamanından öpüyorummmmmmmmm:))

birthday-glitter-41.gif
sevgili Bluepebbles canımya iyi ki varsın..iyi ki tanıdım seni.senin de yaşadığın her gün huzur ve aşkla dolsun.her şey gönlünce güzel olsun.
buraya bekliyorum seni.sevgiyle mutlu kal..y789
956kGeçmi kaldım bebişim mutlu,sağlıklı nice yıllar,sevdiklerinle senin olsun.Amin....
sevgili altın saçlı kız çok teşekkür ederim.iyi ki varsınız.actionsmile
iyiki doğdun bengusu..
uzuuun sağlıklıııı mutluu yıllar...
sevdiklerinle nice yıllara...
sevgili zamanı geldi çok teşekkür ederim.iyi ki varsınactionsmile
iyiki doğdun bengüsuu iyiki doğdun bengüsu iyi ki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllarrr sanaaaaaaaaaaa :) alk78alk78alk78
sevgili himmel çok teşekkür ederim.iyi ki varsın...actionsmile

iyi ki doğdunuzzzzzz :) iyi ki tanımışız sizi:) Nice güzelll yaşlara, yeni yaşınız size ve sevdiklerinize güzellikler getirsin, mutlu etsin:)
sevgiyle yaşayın:)
sevgili bale çok teşekkür ederim..bende iyi ki tanıdım seni.sana bol bonuslu günler diliyorum.sevgiyle mutlu kalactionsmile
Geç kalmışım biraz, bu aralar siteye pek giremiyorum. :(

Doğum gününüz kutlu olsun. Neşeniz, enerjiniz hiç sönmesin.:) Nice yaşlara efenim.:)

Sevgiler. kiss3
sevgili planner çok teşekkür ederim...seninde neşen hiç sönmesin...actionsmile
Bengusu sevdiklerinle nice mutlu yıllara ...mutlulukları çekebilme ruh haline sahip güzel insan iyiki varsın...
sevgili gülpor çok teşekkür edrim.bütün herkes mutlulukları çekebilen ruh haline sahip olsun.her şey gönlünce güzel olsun.sevgiyle mutlu kaly789

Biraz geç kaldım :)

iyi ki doğmussunuz ,herşey yeni yaşınızda gönlünüzce olsun :))

geç bir kutlama daha..
iyi ki doğdunuz
sağlıklı mutlu bolluk ve bereket dolu bir yıl diliyorum.
sevgiyle

cd3.gif

bengusucum geç bir kutlama oldu ...beni affet canım....
mutlu çok mutlu bir ömür dilerim sana ...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri