- Reaksiyon puanı
- 0
956kGeçmi kaldım bebişim mutlu,sağlıklı nice yıllar,sevdiklerinle senin olsun.Amin....
sevgili aybükem çok teşekkür ederim.bütün güzellikler hayatımıza bonusuyla gelsin.iyi ki varsınactionsmilesevgili bengusu
geç kaldım biliyorum.utananadamdoğum günün kutlu olsun.bolluk bereket sağlık mutluluk seninle olsun.
bütün dileklerin bonusuyla kapına gelsin.
iyi ki varsın.
sevgilerimleO0
sevgili frezya çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.actionsmileDoğum gününüz kutlu olsunnNice mutlu yılları sevdiklerinizle geçirmeniz dileğiyle...
sevgili arca çok teşekkür ediyorum bende iyi ki tanıdım sizin gibi güzel dostları.kendimi tanımanın kıymetini biliyorum umarım her kes bilir.iyi ki varsınactionsmileİyiki doğmuşsun iyiki seni tanıdık. Hayatın boyunca bu enerjinin hergün artması dileğiyle bebişlerin ve eşinle mutlu ve umutlu bir ömür diliyorum. Kendini tanımanın kıymetini bil sevgilerimle canım benim...........
sevgili Bluepebbles canımya iyi ki varsın..iyi ki tanıdım seni.senin de yaşadığın her gün huzur ve aşkla dolsun.her şey gönlünce güzel olsun.![]()
Canım beniiiiiiiiim,
Ben bu kadar mutlu ve kutlu bir günü kaçırır mıyım???
Senin o gülümseyişin, o güzel enerjin ve sımsıcak kalbin daim olsun. Evren
dileklerini tek bir bonusla değil, binlerce bonusla göndersin inaşşalahh...
Gönlü güzel arkadaşım benim,
Güzel kızların ve güzel ailenle bir ömür sağlık, mutluluk, sevgi ve bolluk
bereket diliyorum sana canımıniçi.
Yaşadığın her günün her anın huzurla ve aşkla dolu olsun.
Kendim için de en yakın zamanda
yanına gelmeyi diliyorum.
İyi ki varsın güzeller güzeli))
Seni sevgiyle sımsıkı kucaklıyorum
ve en koccamanından öpüyorummmmmmmmm)
![]()
sevgili altın saçlı kız çok teşekkür ederim.iyi ki varsınız.actionsmile956kGeçmi kaldım bebişim mutlu,sağlıklı nice yıllar,sevdiklerinle senin olsun.Amin....
sevgili zamanı geldi çok teşekkür ederim.iyi ki varsınactionsmileiyiki doğdun bengusu..
uzuuun sağlıklıııı mutluu yıllar...
sevdiklerinle nice yıllara...
sevgili himmel çok teşekkür ederim.iyi ki varsın...actionsmileiyiki doğdun bengüsuu iyiki doğdun bengüsu iyi ki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllarrr sanaaaaaaaaaaaalk78alk78alk78
sevgili bale çok teşekkür ederim..bende iyi ki tanıdım seni.sana bol bonuslu günler diliyorum.sevgiyle mutlu kalactionsmileiyi ki doğdunuzzzzzziyi ki tanımışız sizi
Nice güzelll yaşlara, yeni yaşınız size ve sevdiklerinize güzellikler getirsin, mutlu etsin
sevgiyle yaşayın![]()
sevgili planner çok teşekkür ederim...seninde neşen hiç sönmesin...actionsmileGeç kalmışım biraz, bu aralar siteye pek giremiyorum.
Doğum gününüz kutlu olsun. Neşeniz, enerjiniz hiç sönmesin.Nice yaşlara efenim.
Sevgiler. kiss3
sevgili gülpor çok teşekkür edrim.bütün herkes mutlulukları çekebilen ruh haline sahip olsun.her şey gönlünce güzel olsun.sevgiyle mutlu kaly789Bengusu sevdiklerinle nice mutlu yıllara ...mutlulukları çekebilme ruh haline sahip güzel insan iyiki varsın...
çok teşekkür ederim.Biraz geç kaldım
iyi ki doğmussunuz ,herşey yeni yaşınızda gönlünüzce olsun)
teşekkür ederim sarıpapatyam..geç bir kutlama daha..
iyi ki doğdunuz
sağlıklı mutlu bolluk ve bereket dolu bir yıl diliyorum.
sevgiyle
pembe güllere bayılırım.![]()
bengusucum geç bir kutlama oldu ...beni affet canım....
mutlu çok mutlu bir ömür dilerim sana ...
pembe güllere bayılırım.
çok teşekkür ederim.
her şey gönlünce güzel olsun.
sevgiyle mutlu kaly789
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.