Ynt: Mustang'in Rüzgarı
evet hiçbirşey için geç değil, hiçbirşey için...
farkındalığının varkına varmış iyi günler.... s456
Mustang ' Alıntı:Benimde böyle bir anneyle hayatım her nekadar zor geçsede ben hiç bir zaman pes etmedim .Hayatı hep sevdim anneme rağmen çok okudum .Kendimi geliştirmekten kendimle yarışmaktan hep hoşlandım.Hep bir adım daha önüme geçmeye çalıştım.Hayat bana zorlukların yanında çok güzeliklerde verdi.Belki zor anlarım olmasydı iyi anlardan bukadar zevk almayacaktım.Allaha bana verdiklerinden dolayı binlerce şükürler olsun. Artık hayata kendi gözlerimle bakıyorum.Kendimi tanıyorum ve ne istediğimi biliyorum.."tebrik ederim" Daha önceleri kendimi insanların bana anlattıklarından tanıyordum.(uzun zamandır bende)İnsanlar her zaman doğruyu söylemiyorlar.Kimi kıskançlığından kimi şımatmamaktan kiminin kapasitesi sizi görmeye yetmediğinden ve bir çok nednden dolayı size sizi yanlış tanıtıyorlar.'evet'Kendine dönen kendi kendini iyi tanıyan birine kimin nekadar zararlı etkisi olur?
hayat bizim hayatımız belki şimdiye kadar hayatımızla ilgi hiç birşey yapamadık ama hiç birşey için geç değil farkındalğımızın farkına varıp yolumuza devam edelim.herkese farkında günler dilerim. kiss3
evet hiçbirşey için geç değil, hiçbirşey için...
Mustang ' Alıntı:hayat bizim hayatımız belki şimdiye kadar hayatımızla ilgi hiç birşey yapamadık ama hiç birşey için geç değil farkındalğımızın farkına varıp yolumuza devam edelim.herkese farkında günler dilerim. kiss3
farkındalığının varkına varmış iyi günler.... s456