Münir Özkul için.

Alice in Wonderland

New member
5
HD RANK
Reaksiyon puanı
4
Belki kiminize çok saçma gelebilir. Ama şuan haberlerde Münir Özkul un yoğun bakımda olduğunu öğrendim ve cidden çok üzüldüm :( sadece bir dua yada reiki bilen kimse varsa enerji yollarsanız sevinirim. Aklıma ilk burası geldi. sizler geldiniz. umarım iyileşir bizi üzmez. teşekkür ederim.

1 kişi bile birşey yazmamış :(

merhaba sanatçımızın sevenleri çoktur yazmasalarda dualarını eksik etmemişlerdir buna inanıyorum
dualarım sanatcımızla inşallah rahatsızlığını atlatır

sevgi ve saygılarımla

Allah yardımcısı olsun inşallah,dualarım Münir Özkul için.

Tüm kalbimle iyileşmesini diliyorum.......

allah şifa versin

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri