Mucize!!Yoktan Para Var Eden Adam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ijj10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ijj10

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Harçlığımdan artanları biriktirdim 7 gün boyunca.Canım zengin olmak istedi." 2 kere Zengin olmak istiyorum dedim.Biriktirdiğim 9 lira 45 kuruş.O sözü 2 defa söyleyince param 16 lira oldu HEMDE ANINDA.Noldu ışınlandı mı?Hayır annem birden veriyim dedi getirdi verdi.Aynı anda acıkmıştım.Annem en sevdiğim yemek olan patates kızartmasını getirdi.

hedefin yaptırdıkları şahanedir:))

Telkin dinlerken yapın etkileri aşırı inanılmaz oluyo.

İşte 9 lira 45 kuruşun anında 16 lira olması ve istediğim yemeğin ve istediğim tatlının anında gelmesi sizi tatmin etmedi mi?

İşte 9 lira 45 kuruşun anında 16 lira olması ve istediğim yemeğin ve istediğim tatlının anında gelmesi sizi tatmin etmedi mi?
çocukken olur böyle...hatırlarımda iş yok güç yok,sadece isteklerine odaklanabiliyo insangirlhaha...anneciğimde benim istediğim yemekleri yapardı...
canım, senin adına sevindim ...kişisel gelişim yolculuğuna erken başlaman güzel tabiiki...keşke bizde erken başlayabilseydikrt67

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri