MTV

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan blue jaloon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

blue jaloon

Guest
MTV çalışanları,MTV'nin izlenme oranını belirlemek için,vatandaşlara MTV'yi izleyip izlemediklerini sorarak bir araştırma yapıyorlarmış. Bir çingeneye sormuşlar; "MTV izliyor musunuz?" diye; çingene cevap vermiş. "İzlemez miyim, izlerim em TV izlerim, em radyo dinlerim......:))))))

Bütün erkekler mahser yerinde toplanmis, baslarinda bir melek, herkes saskin saskin birbirine bakiyormus.

Melek herkesi susturup:

"Karisindan korkanlar su tarafa geçsin!" diye bagirmis.

Kendisinden geçmis, bodur, pisirik birisi hariç hepsi melegin söyledigi tarafa geçmis. Bütün erkekler dönüp geçmeyen adama bakmislar özenerek.

Melek sormus:

"Sen korkmuyor musun karindan?"

Adam cevap vermis:

"Yok korkmak korkmamak degil mevzu benim derdim baska. Karim burada kalmami tembihledi."
:))))

Nasreddin Hoca, bir handa yemek yemek ister. Ancak onunla ayni zamanda baska bir yolcu daha hana girmistir ve yemek üzere sadece bir balik vardir. Hanci bunu paylasin der. Balik gelir ve hoca

-"Ben kafasini yemek istiyorum", der.

Diger yolcu bunun nedenin sorar, Hoca açiklar:

-"Çünkü, baligin kafasi zeka yapar, kafanin daha iyi, daha saglikli çalismasini saglar!"

Bunun üzerine diger yolcu hemen münakasa çikarir ve baligin basini yemek istedigini söyler. Bunun üzerine Hoca baligin gövdesini, diger adam da basini yer.

Bir süre sonra, baligin basiyla doymayan adam hocaya çikisir:

-"Hocam, basini ben yedim ama sen bütün gövdeyi yiyip karnini doyurdun, bense aç kaldim."

-"Bak demedim mi ben sana akillanirsin diye!"
:)))

Gelin kaynana karsi karsiya oturmuslar
kaynana: "gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup konusarak anlayalim" demis.
gelinde: "tabi anne konusalim" demis.
kaynana baslamis anlatmaya "aman kizim benim üç halim vardir dikkat et.
saçima gül takmissam; neseli olurum. her yola gelirim.
kulagimin arkasina gül takmissam havamda olmam. çok israrci olma.
eger ki yakama gül takmissam sakin etrafimda dolasma çok sinirli olurum."
gelin kaynana lafini bitirince baslamis lafa: "anne benim halim malim yoktur. bacak bacak üstüne atarim, sigarami yakarim,sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarim
:))))

Küçük kiz sinifta Fen Bilgisi dersinde birden parmak kaldiriverdi:
"Ögretmenim bisey sormak istiyorum!!"
"Evet seni dinliyoruz..?"
"Benim anneannemin bebegi olur mu?"
Ögretmen tabi çok sasirmis ama "anneanneler bebek yapmak için
biraz yaslidirlar" diye gülümsemis.
Bizim bidik yine sormus:
"Peki annemin bebegi olur mu?"
Ögretmen cevaplamis:
"Annelerin bebegi olur ama yaslari ilerledikçe bebekleri olma ihtimali azalir"
Derken küçük kiz:
"Peki ögretmenim. Ya benim bebegim olur mu"
Ögretmen gülmüs:
"Senin yasin daha çok küçük, olur mu
öyle sey?"
Bunun üzerine arka siralardan erkek çocuklardan biri bagirmis:
"Baaak!! Ben sana bisey olmaz dememis miydim
:)))

khkh56 khkh56 khkh56 Abi süpermiş sevincli sevincli ellerine sağlıkk s456

Gerçekten çok güzeldi çok teşekkürler...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri