- Reaksiyon puanı
- 0
Merhabalar
Bende bir günlük yazmak istedim.Bugün telkinlerin 5. günündeyim.Suçluluk ve egoyla başladım.İlk günlerde içim çok sıkıldı.Başım ağrıdı.Ama bu etkileri çabuk atlattım.Fark ettim ki artık dik yürüyebiliyorum.Bu beni çok memnun etti.Çünkü pek sosyal olmayan birisiyim.Neyse işte
Bu siteye üye olunca fark ettim ki ne kadar da bana benzeyen insanlar varmış.Daha doğrusu insanlar ne kadar farklı olursa olsun birbirine çok benziyormuş.
Şu anda 12. sınıfa geçtim.Ve üniversite sınavına gireceğim.Çok fazla heyecanlıyım.Psikoloji bölümünü kazanmayı çok istiyorum.En büyük hayalim
Fakat 2 yıldan uzun süredir psikolojik destek görüyorum.Bu yüzden derslerim çok güzel olmasına rağmen bu sene düştü.Hep bir şeyler başarmak ve çalışmak istiyorum.Ama içimdeki bir şey beni durduruyor.Kafamda yapmak istediğim çok şey var fakat hep bir isteksizlik var içimde.Ders çalışmaya başlamalıyım ama bir türlü başlayamıyorum.Sizce bu isteksizlikten kurtulmak için ne yapabilirim?
Şu anda 12. sınıfa geçtim.Ve üniversite sınavına gireceğim.Çok fazla heyecanlıyım.Psikoloji bölümünü kazanmayı çok istiyorum.En büyük hayalim