mintiminti

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* bir sozluk yazari *

* nostaljik sakız markası

* kek yapımında kullanılmaz.

simsekten korkar.

* bu aralar bunalımda galiba.

* ruh halini bunalımla degil de melankolik olmakla açıklayabilen yagı donmuş sucuk tavasıdır.

* Usta Tiyatrocu Nejat uygur'un eski bir oyununun adı.

* elindekilerle yetinmesini bilen bir yazar...

* Bana ilk özel mesaj gönderen şahıstır.Fazla uyku uyur ama hep az uyudum ayaklarına yatar. ayıptır ve günahtır hatta bu yaptığın huşudur.

* sozlugun basina mintiminti dusse olabilicekleri bu başlık altında toplandıgını gören kişidir. içinden aman tövbeler çekmektedir.

* nickten karakter ve cinsiyet analizi yapmaya inanılmaz elverişli nickin sahibi sevgili sözlük yazarı.

* bana ponti ve pembo'yu çağrıştıran ve gülümseten yazar *

* uludag rakı- balık zirvesi yapılırsa kuşkusuz dj koltuğuna oturtulması gereken kişidir

* uludag rakı- balık zirvesi yapıldıgında zirveye katılması durumunda dj koltugunun üzerine çıkarak, bagıra çagıra her tür istek şarkıyı seslendirecek kişidir.

* ne galip ne maglup, beraberlik mi? ona çok uzak olan.

kafasına taktıgı huniyle görmüşler.

'' yakışmış mı?'' diye sormuş.

korkup kaçmışlar, sonra arkalarına bakıp bakıp gülmüşler.

* kafalarına tac takamayacak kadar kralice olamadıklarından degilmiş huniyle gezmeleri bilirmiş mintiminti. eline huni geç

* miş, ''tacı o ve onlar gibiler taksın'' demiş noneye. elma sekeri severlermiş, gitmişler horoz sekeri almışlar.

mintiminti şarkı da söylermiş, ellerini havaya kaldırarak.none de gülermiş.

* ya bir melek ya da ak sakallı dede...

evet evet, eminim bu ikisinden birisi..

ey ruhumu okşayan değerli insan, allah senden razı olsun

* esek kadar kurbaga. böyle de çelişken.

* an itibariyle uyumaya giden,nereden gelip,nereye gittiğini anlayamadığım.saklamayı ve saklanmayı iyi bilen...hüznünü,gülümsemesiyle gizlemeye çalışan ama başaramayan...dinlemeyi seven ancak anlatmaya korkan...iyi bir insan..iyi bir yazar...

* misafirim olması halinde babamın zengin dolabını kendisine açmış bulunuyorum.*

gönlünce artık...

* hatır için çiğ tavuk yemeyenlerdendir. bu nedenle, misafir gittigi yerlerde zengin menü seçenegi olsun ister. hele hele babaların zengin dolabı tam da gönlüne göredir.

* dişi hayyam.

* dişi yamyam.

* iyi kalpli, hossohbet, yaninda pembe gozluk tasiyan ve bizlere de tavsiye eden yazar.***

* çok aşırı amerikan kültürüylen büyümüş, hep özenti işte. napcaanı bilmiyor manyaak işte manyaaak. tanımamazlıktan gel.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri