minesota was here..

of hep aynı şeyi düşünüp duruyorum eşim beni, bizi düşünmüyor mu? niye bu kadar annesine odaklı, madem tek derdi annesi ise neden benimle evlendi ve ben ne yapacağım? kadını görmek istemiyorum ama yine gitmem gerek. antidepresan almayayım diyorum ama başka türlü katlanamıyorum. ben nasıl biri oldum? kendimi tanıyamaz oldum? of of of...

olumluya odaklanayım diyorum, işte sağlıklıyım, kendi paramı kazanıyorum kendi ayaklarım üzerinde duruyorum falan ama yok.

defalarca anlattım, konuştuk ettik yok sonuç alamıyoruz. annemin yanına git, annemi ara, yalnız bırakma. peki ben ya da biz ne olacağız? bir yemeğe çıkamıyoruz, yakınlarda güzel şehirler var gidip gezemiyoruz. hayat akıp geçiyor.. çok bunaldım çoook.

olumluya odaklanıyorum.
-bugün 20 dk pilates yaptığım ve bedenimle ilgilendiğim için,

-yemek yaptığım-özellikle güzel bir ıspanaklı börek- için, üşenmediğim ürettiğim için kendimi kutluyorum,

-özgüven kitabına başladığım ve o bitmeden başka kaynaklara sapmama kararı aldığım için kendimi kutluyorum.

tebrikler :)) Özgüven kitabın yazarı Osho'mu ?

tebrikler :)) Özgüven kitabın yazarı Osho'mu ?

hayır bykuş, ben oshoyu sevemedim nedense. kitap arkadaş yayınlarından iki tane yazarı var ama hatırlayamıyorum kitap yanımda değiş. bilişsel psikolojide tedavi yöntemleri öneriyor.

şimdi kayınvalidemin negatif enerjisinin evimden ve evliliğimden uzak olmasına niyet ettim. bunu veya daha iyilerini kabul ediyorum. lütfen bunların veya daha iyilerinin benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla.

teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim.

bugün;
1)20 dk pilates yaptım
2) temizlik ve yemek yaptım
3)içimdeki sesin negatif konuşmalarına son vermeye çalıştım.

kendimi kutluyorum. kocaman bir alkış bana..

sabrederek devam ettiğinde bir süre sonra her şey bambaşka olacak.. yaşayan biri olarak söylüyorum bunları. önemli ola sabır ve süreklilik sevincli

bu arada, özgüven kitabın bu olabilir mi:

3189c949-d836-43d1-865f-adb07d3afc4e-1.jpg

sabrederek devam ettiğinde bir süre sonra her şey bambaşka olacak.. yaşayan biri olarak söylüyorum bunları. önemli ola sabır ve süreklilik sevincli

bu arada, özgüven kitabın bu olabilir mi:

3189c949-d836-43d1-865f-adb07d3afc4e-1.jpg

merhaba maviinci seni yeniden görmek ne güzel956k
eveeeet özgüven kitabı tam da bu. sen bunun mu faydasını gördün lütfen evet deeeeeee...

şimdi kayınvalidemin negatif enerjisinin evimden ve evliliğimden uzak olmasına niyet ettim. bunu veya daha iyisini kabul ediyorum. lütfen bunları ve daha iyilerinin benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla.

teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim

para bana beklediğim ve beklemediğim yollarla bol bol geliyor smil56

bugün kendime cilt temizleme seti ve istediğim küpeleri aldım. iç sesim negatif şeyler söylediğinde ona karşı çıktım. enerjim biraz düşüktü ama olsun. şöyle bir soru vardı:siz olsanız kendinizle arkadaş olur muydunuz? eskiden cevabım içten içe 'hayır' dı. ama artık 'evet' diyorum. tüm hatalarımla günahlarımla iyi bir insanım. ben olsam beni kaybetmezdim.

bu arada henüz pilates yapmadım malum pazartesi, iş günü:( ama yapacağım 15 dakika ne ki?

şimdi kayınvalidemin negatif enerjisinin evimden ve evliliğimden uzak olmasına niyet ettim. bunu veya daha iyisini kabul ediyorum. lütfen bunları ve daha iyilerini benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla.

dün pilatesimi yaptım, cilt bakımımı yaptım, hatta bugün cildimin aydınlanıp parladığına dair iltifat bile aldım. hem de konuyu bilmeyen birinden. hemen cevap verdi bedenim. (ya da çok kirliydim :)) neyse böyle. kendimi sakin, dingin huzurlu hissediyorum. kendimi çok seviyorum. iyi ki varım.

şimdi kayınvalidemin negatif enerjisinin evimden ve evliliğimden uzak olmasına niyet ettim. bunu veya daha iyisini kabul ediyorum. lütfen bunları ve daha iyilerinin benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla.

para bana beklediğim ve beklemediğim yollardan bol bol geliyor.

çok yoruldum bugün. hayatımı sadeleştirmek istiyorum. ev işlerinde falan yardım almak istiyorum. yetememek beni geriyor. dağıcilgin897nıklığı sevmiyorum. ah anne ya seni ne çok özlüyorum. çok şükür hayattasın, bayramı iple çekiyorum.

teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim

para bana beklediğim ve beklemediğim yollarla bol bol geliyor.

pilatesin ve cilt bakımının sayesinde farklı farklı insanlardan olumlu tepkiler alıyorum. kendime zaman ayırmaya devam edeceğim. hala çözemediğim konular var. hayırlısı diyorum.. allah yardımcım olsun. çok ihtiyacım var.

şimdi kayınvalidemin negatif enerjisinin evimden ve evliliğimden uzak olmasına niyet ettim. bunu ve daha iyisini kabul ediyorum. lütfen bunların veya daha iyilerinin benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla.
teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri