mide bulantısı

nobad

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Bir şey sormak istiyorum ben sigarayı bırak telkinini dinlemiyorum ama ego, suçluluk ,kendine güven ,sf, vs. hepsini dinliyorum sigarayı içince midem çok fena bulanıyor :S neden acaba? :D

bu cok guzel bı haber sıgarayı bırakmaya yaklastın demektır tebrık ederım 956k fızıksel etkısı olduguna gore bılıncaltın artık sıgarayı ıstememeye baslamıs demektır bir süre daha dınleyıp bırakma gırısımınde bulunursan zahmetsız bır sekılde atlatırsın. Bende yasadım aynı seylerı bılıyorum y789

ben zaten sigara içmiyorum içince bulanıyor bağımlı değilim teşekkür ederim :D

pardon arkadasım dun kafam yerınde degıldı tamamıyle yanlıs anlamısım. :D ıcme ama bosver iyi bişi değil.

Ya arkadaşlar bu mide bulantısı sorunu nedense bende de var. Tüm telkinleri belirli zaman dilimlerine yaydım,düzenli olarak dinliyorum. Sigara içemiyorum zaten. Bu bulantı neden oluyor anlamıyorum. Sabah böğürtüme uyandım uykumdan. Lavaboya koşup öğürdüm...yapamadım tabi,beceremem o işi :) Telkinlerle bağlantısı ne olabilir,bunu çözemedim..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri