Microsoft C# .NET Core Yazılım Kursu

griposter

Banned
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Site Adı: Microsoft C# .NET Core Yazılım Kursu
Site Adresi: https://www.vektorelbilisim.com.tr/yazilim-kursu-uzaktan-egitim-yazilim-egitimi

Site Logosu:
logo.webp

Yazılım geleceğin mesleği olarak yer almaktadır. Microsoft yazılım türünde en temelden C# dilini öğrenmek için Vektörel Bilişim en ince ayrıntısına kadar anlatımı sağlamaktadır. Uzaktan eğitim modeliyle Microsoft C# .NET Core eğitimini uzman kadromuzla birlikte konular hazırlanmıştır. Yazılım kursumuzda MEB Onaylı sertifika vererek iş hayatınızda daha da ileriye gideceksiniz. 150'den fazla ders videosuyla birlikte en güncel programlama teknikleriyle anlatımlar sağlanmaktadır.

Eğitim boyunca videolarımız sunucularımızda kalarak takıldığınız veya tekrar görmek istediğiniz ders varsa tekrardan bakabilirsiniz. 20 yılı aşkın tecrübeli kadrosuyla hazırlanan eğitimlerimizde en ince detaylara yer verilerek baştan itibaren yazılıma hakim olmanızı sağlayacaktır. Uygun fiyat ve taksitli ödeme seçenekleriyle C# yazılım kursu satın alabilirsiniz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri