- Reaksiyon puanı
- 0
* ölü, ölmüş kimse.kelime kökü "vefat" tır.
* kişinin sizlere omur olduğunu belirten kelime. telaffuzda mefta olarak söyleniyor gibi olması çok kişi yanıltır. dikkat edilmesi lazımdır.
* dördüncü nesil yazar.*
* mefta'nın doğru yazılışı.
* 29 nisan 2007 cumhuriyet icin caglayan mitinginde
akp hükümetinin cumhuriyet ilkeleri
1- laikilik
2- haltçılık
3- devretçilik
4- cumhurracılık
5- milliyatçılık
6- inkulupçülük
pankartını yakından görmüş olmasından dolayı, muhtemelen yan yana haykırdığımız yazar. *
* garip bir yazar. zamanla çözülebilir.
* an itibari ile sol frame'i fobi yagmuruna tutan yazar. ellerine saglık, bol tematikli gunler.
* fobileri ile başının dertte olduğunu düşünmemizi sağlamış yazar. lakin bilgi içerikli entrylerinden dolayı takdire şayandır.
* sol framede fobiyle ilgili başlık görmeme fobisi olan arkadaştır. bu fobinin bilimsel adı da trantohuyankofotonto'dur.
şaka maka her görülen entrysi an itibariyle tarafımda seri oylanmaktadır.
* bende leftoframephobia yaratmış yazardır.
* bilmediği bir fobi türü olabileceği fobisine sahip yazar. korkma biliyorsun hepsini.
* sozlugu butun fobilerle ilgili donatmiws insandir. simdi bu fobileri nasil atlatacagimiz da yazarsa tam super olacaktir. saka bir yana artilarla donattik kendisini. sahane bir kardesimizmis.
* fobi hobisi olan yazar. sözlük kullanıcılarını sol framei sonu phobia ile biten birçok sözcük ile donatarak fobi sahibi yapmaktadır. iyide yapmaktadır.
* eline sözlük alıp, fobileri c/p eden yazar. ama bak bilgi vermek öyle olmaz. arachnephobia'yı açıklıyosan, bize arachne ve hikayesini de anlatacaksın ki, bilgilenelim.
kökenini araştırmayıp, sözlükten c/p yapacaksan, kahveden osman abi de yapar bunu.
* fobilere savaş açmış yazar.
* fobilerle dost olmuş yazar. Yoksa bu kadarını tanımazdı...
edit: yeterin artik ama
* sözlükte fazla vakit geçirenleri uyaran yazar da olabilir. bakın ben sol frame'i böyle katlediyorum, gidin baska seylerle zaman gecirin mesajını vermis olabilir.
* son girdiği entryleri,
1. automatonophobia/
* "sahur hazirliyorum , gel yiyelim enerji topla" dedigim yazar kardes.
* fobi fobisi.
olsun iyidir bilgi.
* "la bi dur artık" yazarıdır.
* kişinin sizlere omur olduğunu belirten kelime. telaffuzda mefta olarak söyleniyor gibi olması çok kişi yanıltır. dikkat edilmesi lazımdır.
* dördüncü nesil yazar.*
* mefta'nın doğru yazılışı.
* 29 nisan 2007 cumhuriyet icin caglayan mitinginde
akp hükümetinin cumhuriyet ilkeleri
1- laikilik
2- haltçılık
3- devretçilik
4- cumhurracılık
5- milliyatçılık
6- inkulupçülük
pankartını yakından görmüş olmasından dolayı, muhtemelen yan yana haykırdığımız yazar. *
* garip bir yazar. zamanla çözülebilir.
* an itibari ile sol frame'i fobi yagmuruna tutan yazar. ellerine saglık, bol tematikli gunler.
* fobileri ile başının dertte olduğunu düşünmemizi sağlamış yazar. lakin bilgi içerikli entrylerinden dolayı takdire şayandır.
* sol framede fobiyle ilgili başlık görmeme fobisi olan arkadaştır. bu fobinin bilimsel adı da trantohuyankofotonto'dur.
şaka maka her görülen entrysi an itibariyle tarafımda seri oylanmaktadır.
* bende leftoframephobia yaratmış yazardır.
* bilmediği bir fobi türü olabileceği fobisine sahip yazar. korkma biliyorsun hepsini.
* sozlugu butun fobilerle ilgili donatmiws insandir. simdi bu fobileri nasil atlatacagimiz da yazarsa tam super olacaktir. saka bir yana artilarla donattik kendisini. sahane bir kardesimizmis.
* fobi hobisi olan yazar. sözlük kullanıcılarını sol framei sonu phobia ile biten birçok sözcük ile donatarak fobi sahibi yapmaktadır. iyide yapmaktadır.
* eline sözlük alıp, fobileri c/p eden yazar. ama bak bilgi vermek öyle olmaz. arachnephobia'yı açıklıyosan, bize arachne ve hikayesini de anlatacaksın ki, bilgilenelim.
kökenini araştırmayıp, sözlükten c/p yapacaksan, kahveden osman abi de yapar bunu.
* fobilere savaş açmış yazar.
* fobilerle dost olmuş yazar. Yoksa bu kadarını tanımazdı...
edit: yeterin artik ama
* sözlükte fazla vakit geçirenleri uyaran yazar da olabilir. bakın ben sol frame'i böyle katlediyorum, gidin baska seylerle zaman gecirin mesajını vermis olabilir.
* son girdiği entryleri,
1. automatonophobia/
* "sahur hazirliyorum , gel yiyelim enerji topla" dedigim yazar kardes.
* fobi fobisi.
olsun iyidir bilgi.
* "la bi dur artık" yazarıdır.