metroseksüel

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
yalan kardeşim hepsi yalan bunların dedirten,delikanlıyı bozacak cinsten taze üretilmiş erkek imajı

kadınlara satamadıkları kremleri felanı fişmekanı ambalaj değiştirip erkeklere kaktırmak için icat edilen kimlik türü

boşuna zaman kaybetme senden ne köy oluuur ne metroseksüel olarak değişecek olan özlü sözün kaynağı

ayağındaaa kuuunduraaa * * diye dolaşanların bile olabileceği durum

sık ve adam gibi adam olma kavramlarını karıştıran bakım olayının bokunu çıkaran ibne özentisi erkek grubu

kendine karılar gibi özen gösteren erkek bozuntusu..

bkz. tranwayseksüel)

koftiden erkekler topluluğu

sex in the metro

içinde seks geçmesine rağmen kendimle özdeşleştirmediğim nadir kelimelerden.bir diğeri için bkz. homoseksüel)

son dönem dünya insanını uyutmaaya yarayan kavram

bkz. 1 kalorilik erkek)

özellikle bakire yaratıkların bayıldığı çünkü yatak da pek birşey yapacaklarını sanmadıkları lar topluluğu..

sunucu:efendim siz metroseksüel misiniz?

vatandaş:yok kardeşim ben hakkariliyim

sunucu dumur deryalarına yelken açar.

yumuşakça gibi gözüken ama yumuşak olmadığını başlı başına ayrı bi cins olduğunu düşünenlerin çıkarttığı terim...

bkz. entelseksüel)

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri