mesgale - 2

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* eğlencesiz düğme. hiç kullanılmayan düğme. sözlükte ne işi var diye düşündüren düğme.

* oyunları açılmayan buton...

* 20 entry girdikten sonra çıkan hede.

* artık 20. 30.entry de göremediğim buton 40 mıymış artık.. hımm insan bi haber verir sözlük..

* sevinçten havalara uçmama sebep olan özellik. bir hediye gibi.

* "yine çıktı yine korktum noluo" tepkisine nail olan, gözümü kısıp zoom yaparak "lan yine mi" dediğim buton özelliği.

* birden pırtlayan hebele

içeriği pek bir sığ, boylamıyor bile...

* ilk kez bugun tani$tigim sozluk fasilitesi.sadece amuda kalktiktan sonra baklava yiyip ardindan metallica dinleyen yazarlarin gorebilecegi buton.

* gariban opera browserimla baliklama daldigim ama kullanamadigim hede.

* insanı daha da yazmaya iten menü.

* günde 20 entry yi geçince sağdaki tab de gelişmelerle görüntünün ortasından fırlayan buton.bu sınırı geçip de bi sevincle allah oyun oynuycam ben diyen bu şaşkın uuser pacman i açınca hoparlörlerin sonuna kadar açık olmasından dolayı yerinden fırlayıvermiş ve gece gece anne azarı işitmiştir.şikayetçidir.*

* açınca 20 entry den sonra burayı görebilirsiniz diyen ancak baktığımda 40 entry den sonra çıkmış olan hede.bunlara gerenk yok...*

* günde bi gazla kaptırmış 40 entry girmiş yazarın konsantrasyonunu dağıtmak için yapılmış tuzak butondur.

* radyo uludag da eklenmiş buraya.. hayırlı olsun..

* radyo uludağ'ı içinde barındıran süper buton.

* sozluk için gereksiz bir yer. zira oynamaya değil yazmaya, paylaşmaya geldik. entry sayısını düşürür. ben diyim sonradan demiştim derim.

* ara sıra beliren hede..

* " megersem 50 entriden sonra görünüyormus, bende yeni eklediler sandım. " butonudur. insan bir acıklama koyar *

* günde 40 entryden fazla entry girenlere tanınan bir hak.

* uğraşı..

* http://uludagsozluk.com/soz_uye.php?sa=mesgale adresinden herkesin girebildiği şeydir. linki tahmin yoluyla buldum valla.

edit: artık yok öyle bişey.

* çok iyi düşünülmüş eğlenceli bir aparat.

* entry girmeyi bırakıpta oyun oynamamı istediklerini düşündüğüm bir aparat.

* an itibari ile uçurulmuş olan aparat. kendi kimlik kartıma bakarak "acaba 40 msjın altına mı indirildim ne ?" heyecanına ve anlık bir salaklığa yol açan,pacman'i özleten oyun şeysi.

* "sen bugün çok yazdın, git biraz başka şeylerle oyalan da başkalarına da yazacak bir şeyler kalsın." butonu.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri