- Reaksiyon puanı
- 0
Herkese selam arkadaşlar.Ben de siteyi yarım saat önce keşfettim.Gerçekten de çok ilgimi çekti.Bu tip şeylerle ilgileniyorum.Daha önce The Secret kitabını okumuştum, fakat sitenin içeriğinde bahsedildiği gibi bu tip şeyler ilk okunduğunda insanı etkileyebiliyor ama zamanla eski halinize dönüveriyorsunuz.Ben üniversitede okuyorum ve bizim zaman zaman sunumlarımız oluyor.Bu sunumlarda gerçekten çok heyecanlanıyorum ve bu artık bende bir fobi olmuş durumda.Hatta bu Perşembe de bir sunumum var ve ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum.Geceleri kabuslar görüyorum.Keşke siteyi daha önce keşfetseydim.Şimdiye kadar suçluluk ve ego güçlendiriciyi halleder topluluk önünde konuşma seslerini dinlerdim ve belki bu haftaki sunumumu rahat bir şekilde yapardım.Neyse kısmet bugüneymiş diyelim.Umarım faydası olur bunu o kadar çok istiyorum ki.Çünkü insanların karşısında kendimi yeteri kadar savunamama gibi bir problemim de var.Bunlar zaman zaman aklıma geliyor ve yapmadığım şeyler için çok pişmanlık hissediyorum.Biraz da karamsar bir insanım.Umarım bu telkinler sayesinde ben de "Bir site buldum hayatım değişti." diyebilirim