merhabalar

YAŞAMAKNASIL BİR DUYGUDUR

• YAÞAMAK

Kullanılan: 0 0.0%
  • YAÞAMAYI BÝLMEK

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

kubilay119

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
slmhayatı daha anlamlıkılmakiçin buradayım ben bir sosyal fobi hastasıyım ve buraya bunu yenmekiçin geldim.rahatsızlığı olan arkadaşlARIMLA BU KONUYU PAYLAŞMAK İSTERİM İSTERSENİZ BİRLİKTE AŞARIZ SAYGILARIMLA

Ynt: merhabalar

merhabalar kubilay hoşgeldin... actionsmile

arkadaşlarımızın seninle paylaşacağı çok şey vardır innanıyorum ki..

yanımıza katıldığın için teşekkürler...
a109bg.gif

artık ailemizden olduğun için büyük harf kulanmadan yazalım nesajlarımızı... forum kuralları (minik hatırlatma ttli3 )

anketin güzel olmuş..

ben yaşamak seçeneğini işaretldim..
a104rx.gif

çün ki yaşamın öğrenilmesi gereken değil doyasıya huzur ile mutluluk ile yaşanılması gerektiğinen inananlardanım...
öğrenme ve hesap kitap işine girince yaşam avuçlarımın içinden akıp gidiyormuş gibime geliyor...
000200661sk.gif

yaşamın içinde huzurla yaşarkense yaşam gerek gördüğü herşeyi bize sevgiyle öğretmeye çalışıyor zaten...
000200c92dh.gif

sevgiler..
a66ml.gif

hosgeldin kubilay kiss3

sevgili kubilay hoşgeldin tüm arkadaşlarımızın seninle paylaşacak bir çok deneyimi olduğuna eminim..doğru yerdesin..lütfen kendine bir günlük aç senin adresini bilirsek, iletişim kurmamız daha kolay olacaktır..burada olduğun için ve vazgeçmediğin için saygılı sevgiler..

sevincli hoşgeldin kubilay ben sitemizin asi cat56

yaşamayı bilmek gerekir ister iç güdüsel ister mantık yolu ile olsun yaşadığını anlamak hissetmek gerekir yoksa hayvanlardan ne farkımız kalırki diyorum ben blook

o zaman ben bir hayvanım khkh56

ben yaşamak dedim çünkii aa34 aa34

bu da yeni resmim beni böyle hatırlayın..
firefox30kw4.gif

**shamanic** ' Alıntı:
o zaman ben bir hayvanım khkh56

ben yaşamak dedim çünkii aa34 aa34

bu da yeni resmim beni böyle hatırlayın..
firefox30kw4.gif

aslında tüm insanlar düşüne bilen hayvanlardır değilmi şamanik umarım lafım yanlış anlaşılmaz blook
be zten cat56 olduğumdan doğal olarak hayvanım yauuu blook

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri