merhabalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan river
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

river

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar kişisel gelişim cdleri ararken buldum siteyi benim için çok faydalı olacağını siteyi iyice araştırdıktan ve nette bu tarz konularla ilgili çok araştırma yaptıktan sonra anladım. Aslında 3 günden beridir dinliyorum mp3 telkinlerini bugün üye olma fırsatını yakaladım.mükemmel bir site burası daha 3.günde gelişmler gördüm kendimde devam edeceğim artık müdavini oldum buranın.

Ynt: merhabalar

selam river actionsmile....
alk78 gelişime açık olduğun için ve kısa sürede güzel etkiler yaşadığın için kutlarım seni...

atakan bey in sayesinde sitemiz her geçen an daha da mükemmmel oluyor... 25889
sizler gibi değerli katılımcılarımızlada mükemmelliğimiz bütünkük kazanıyor... ttli3

sevgiler..

river ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar kişisel gelişim cdleri ararken buldum siteyi benim için çok faydalı olacağını siteyi iyice araştırdıktan ve nette bu tarz konularla ilgili çok araştırma yaptıktan sonra anladım. Aslında 3 günden beridir dinliyorum mp3 telkinlerini bugün üye olma fırsatını yakaladım.mükemmel bir site burası daha 3.günde gelişmler gördüm kendimde devam edeceğim artık müdavini oldum buranın.
Hoşgeldin River hismiley
Üyelerimizin bir çoğu tesadüfen başka şeyler ararken buraya ulaşmışlar.Kişisel gelişim cd lerine ilgiliyseniz burada aradığınızı fazlası ile bulacaksınız.

shamanic ' Alıntı:
selam river actionsmile....
alk78 gelişime açık olduğun için ve kısa sürede güzel etkiler yaşadığın için kutlarım seni...

atakan bey in sayesinde sitemiz her geçen an daha da mükemmmel oluyor... 25889
sizler gibi değerli katılımcılarımızlada mükemmelliğimiz bütünkük kazanıyor... ttli3

sevgiler..

teşekkür ederim güzel sözleriniz için burayı sevdim gerçektende sizde sevgiyle kalın...

hayatimdegisti ' Alıntı:
river ' Alıntı:
Hoşgeldin River hismiley
Üyelerimizin bir çoğu tesadüfen başka şeyler ararken buraya ulaşmışlar.Kişisel gelişim cd lerine ilgiliyseniz burada aradığınızı fazlası ile bulacaksınız.

burada fazlası var katılıyorum insan araştırınca neler çıkıyor kişisel cdlerinizden yaralanmayı düşünüyorum zaten böyle bir site kurduğunuz için size teşekkür ederim.

hoşgeldin river ne güzel nick..
coşkuyla akmani dilerim kiss3

hoşgeldin river aradığın tüm güzellikleri bulabileceğin bir yerdesin

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar hoşbuldum ttli3

river ' Alıntı:
sapkal89 sapkal89

hoşgeldiiin river... hismiley

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri